Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Vičar

23 283 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HRK24-21015CH
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 1 100 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 5 690 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 230 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme ke koupi výjimečnou nemovitost s velkým potenciálem a to k bydlení i podnikání. Jedná se o dům v obci Lomnice, okres Bruntál.
Dům stojí na pozemcích o celkové výměře 5.690 m2, přičemž zastavěná plocha všech staveb je okolo 1.100 m2. Příjezd k domu je slepou ulicí, která je zakončena již pozemkem majitele, což zaručuje naprosté soukromí obyvatelům domu.
Pozemek je mírně svažitý a nabízí jak část odpočinkovou, tak i plochy k zemědělskému využití. Odpočinková zahrada s ohništěm je přímo napojena na obytnou část krátkým schodištěm do kuchyně. Obytná část má dispozici 5+1 se dvěma sklepy a je možno ji vrátit původní podobu se dvěma bytovými jednotkami se samostatnými vchody. Napojeno na obecní vodovod, odpad sveden do jímky na vyvážení. Vytápění je řešeno tepelným čerpadlem vzduch-voda a krbovými kamny. Na obytnou část navazují hospodářské stavby s dílnou a stodola na parkování techniky. Velkým bonusem a zajímavou možností pro váš rozvoj je samostatně stojící kamenná stodola se zastavěnou plochou 420 m2!, která je rozčleněna do několika úrovní a nabízí spoustu prostor a možností.
Nad domem je železniční zastávka s pravidelným spojením na Olomouc a Bruntál. Autem po pěkné silnici první třídy vám cesta do Bruntálu bude trvat cca 15 minut a do Olomouce 35 minut. V obci je k dispozici obchod, hospoda, první stupeň ZŠ, školka (obě klasické i Montessori), obecní úřad a praktický lékař. Dále pak dětský park s cyklistickým hřištěm, naučné místo Hravý les a nedaleko také vodní nádrž Slezská Harta!
Bližší informace Vám rád sdělí makléř HRK..

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Vičar
Petr Vičar
Telefon zobrazit telefon