Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 990 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Klára Šašková

76 295 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107745
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 168 m²
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 1 246 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 246 m²

Popis nemovitosti

Romantická chalupa uprostřed přírody – Váš soukromý ráj kousek od Písku.
Představujeme k prodeji jedinečnou chalupu, která vás okouzlí svou atmosférou klidu a pohody, zasazenou do malebné vesničky Zátaví, jen pár minut od historického města Písek.
Tato dvoupodlažní chalupa o dispozici 5+kk nabízí komfortní bydlení pro větší rodinu s kapacitou až 17 lůžek. Naleznete zde místo, kde se doslova zastaví čas a Vy můžete relaxovat, být s rodinou v klidu a soukromí a vychutnat romantiku každého okamžiku.
V přízemí se nachází prostorné 2+kk, kde se slunce probouzí nad svěží zahradou a vrhá své paprsky do útulného obývacího pokoje. Krbová kamna, která dominují společenské místnosti, dodávají celému prostoru hřejivou atmosféru, ideální pro zimní večery s knihou nebo sklenkou vína.
Podkroví je útočištěm plným světla, kde se nachází čtyři útulné pokoje – každý z nich jako stvořený pro odpočinek po dni stráveném procházkami po okolních lesích a lukách. Koupelna v podkroví, vybavená jak sprchou, tak vanou, je oázou klidu, kde si můžete dopřát zaslouženou relaxaci.
O tepelný komfort se postará nové teplené čerpadlo.

Zahrada, o rozloze 1078 m², je opravdovým rájem. Vzrostlé stromy a keře nabízejí nejen stín a soukromí, ale také skvělou kulisu pro romantické večery pod širým nebem. Na terase, kde vítr šepotá mezi listy a hvězdy tančí na noční obloze, můžete naslouchat tichu přírody a zapomenout na svět kolem. K tomu všemu je zde venkovní sauna se světelnou terapií, ochlazovací káď a vířivka, kde můžete zažít jedinečný relax. Bazén je ideální pro osvěžení v horkých letních dnech, zatímco venkovní hřiště potěší nejmladší členy rodiny.
V zahradě se také skrývá kamenný domek, jehož půvab a potenciál čeká na objevení. Může se stát místem pro letní kuchyni, kde budete připravovat jídla z čerstvých bylin nasbíraných přímo na zahradě, nebo stylovou dílnou pro tvůrčí činnosti.

Tato nemovitost není jen domovem, ale příběhem, který se píše na stránkách přírody. Ať už hledáte místo pro trvalé bydlení, romantickou rekreaci nebo výjimečnou investiční příležitost, tato chalupa vás nadchne svou atmosférou. Díky zavedeným pobytům zaměřeným na jógu, meditaci a osobní rozvoj, je tato lokalita oblíbenou destinací pro ty, kteří hledají klid a duchovní obnovu.

Procházky po okolních lesích, pikniky u řeky nebo tiché večery u krbu – tato chalupa je skutečným útočištěm, kde romantika a příroda jdou ruku v ruce.

Hledáte-li místo s příběhem a potenciálem do budoucna, právě jste ho našli. Těšíme se na prohlídky s Vámi.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107745.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Klára Šašková
Klára Šašková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Klára Šašková
Klára Šašková
Telefon zobrazit telefon