Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 597 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je konečná, včetně provize a právních služeb.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Bc. Arnošt Hamrle

6 773 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 395944
Plocha celková 340 m²
Plocha zastavěná 118 m²
Elektřina 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 29 dny
Plocha pozemku 340 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 125 m²

Popis nemovitosti

V rámci exkluzivní smlouvy nabízíme k prodeji chalupu k rekreaci o velikosti 1+1 s koupelnou s WC, pergolou a zahradou se skleníkem. Celková plocha pozemku je 340 m2, z toho zastavěná 118 m2, obytná 75 m2, a užitná s možnou půdní vestavbou cca 125 m2.
Dispozice: do domu se vchází předsíní, z níž vlevo se dostaneme přímo do kuchyně, za kterou se nachází kuchyňská spíž. Rovně z předsíně vejdeme do koupelny s masážním sprchovým koutem a WC. Vpravo od předsíně se nachází obývací pokoj a za ním technická místnost, která může sloužit též jako šatna. Půda je připravena k podkrovní vestavbě až o třech místnostech. Je již osazena plastovými okny a je sem přivedena voda a odpad. Přízemí nemovitosti je po kompletní rekonstrukci včetně rozvodů elektřiny, vody a odpadu. Dům má plastová okna, vystavěn nový komín, v letošním roce byla střecha osazena novou plechovou střešní krytinou a plášť domu je zateplen polystyrenem.
Vytápění řešeno krbovými kamny na tuhá paliva. Vaření řešeno sporákem na PB plynovou bombu umístěnou mimo dům. Odpad sveden do nové odpadní jímky. Voda využívána z vlastní studny. Dům disponuje televizní anténou a připojením k internetu. Nemovitost se prodává s kompletním vybavením.
Chvalkovice jsou malebnou vesničkou se nacházející se na pomezí Čech, Moravy a Rakouska uprostřed polí, luk a lesů. Obec Dešná, vzdálená asi 5 km, disponuje základní občanskou vybaveností jako je obecní úřad, základní škola, školka, samoobsluha s potravinami a smíšeným zbožím, restaurace, ubytovací služby apod. Královské město Jemnice, které leží 8 km od Chvalkovic, disponuje kompletní občanskou vybaveností. Historické město Slavonice vzdálené 13 km. Dačice, město s rozšířenou působností, jsou vzdálené 16 km.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Bc. Arnošt Hamrle
Ing. Bc. Arnošt Hamrle
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Bc. Arnošt Hamrle
Ing. Bc. Arnošt Hamrle
Telefon zobrazit telefon