Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 499 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michael Vojtášek

44 526 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina Na hranici pozemku
Datum vložení před 14 dny
Kanalizace Veřejná kanalizace
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 919348
Plocha pozemku 1 329 m²

Popis nemovitosti

Hledáte stavební pozemek v klidné obci a zároveň kousek od Prahy?

Neměli byste přehlédnout tento exkluzivní pozemek nacházející se v obci Trnová u Jíloviště, nezávislé části Prahy-západ v Středočeském kraji. Tento pozemek o rozloze 1 329 m2 je ideální volbou pro jedince nebo rodiny hledající klidné a přírodní prostřední. Pozemek se pyšní bezproblémovým přístupem k občanské vybavenosti a s možností napojení na veřejnou kanalizaci a elektrický proud přímo na hranici pozemku.
Zastavěná plocha pozemku nesmí přesáhnout 25 % celkové plochy pozemku

Co se týče lokalizace, Trnová je známá svou klidnou atmosférou a krásnými přírodními scenériemi. Obec leží jen několik minut jízdy od Prahy, což nabízí perfektní kombinaci klidu venkovského života s rychlým dosahem městské infrastruktury. To je ideální pro ty, kteří hledají klid mimo rušné město, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu civilizace.

Zdravotní zařízení, školy, nákupní centra a další potřebné služby jsou dostupné v okolních obcích či přímo v Praze. Dopravní dostupnost je rovněž s pravidelnými spoji do blízkých i vzdálenějších destinací.

Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitosti s výhledem na budoucí výnos nebo hledají místo pro stavbu svého nového domova. Vzhledem k svým přednostem a četným možnostem využití je tento pozemek vhodný nejen pro jednotlivce a rodiny, ale i pro investory hledající lukrativní příležitosti v oblasti nemovitostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michael Vojtášek
Michael Vojtášek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michael Vojtášek
Michael Vojtášek
Telefon zobrazit telefon