Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 060 500 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Petra Biberlová

4 498 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 23183
Plocha pozemku 1 113 m²
Datum vložení včera

Popis nemovitosti

Toužíte po klidném místě k odpočinku s rozlehlou zahradou, která je ideální pro rodinnou rekreaci nebo rozvoj vlastních nápadů na zahradničení či volnočasové aktivity? Potom je tato nabídka přesně pro Vás!

Nabízíme k prodeji krásný rovinatý pozemek o rozloze 1113 m, který se nachází na okraji obce Lesná, v katastrálním území Šumná na LV 483, nedaleko Vranovské přehrady a hranic s Rakouskem. Tento pozemek o šířce 35 metrů a délce 60 metrů je ideální pro ty, kdo touží po velké zahradě a klidném prostředí. Momentálně není pozemek určený ke stavebním účelům, což zajišťuje, že zůstane poklidnou oázou pro relaxaci a rekreační využití.

Díky své poloze, pouhých 120 metrů od hlavní silnice, nabízí pozemek dostatečný klid, soukromí a výbornou dostupnost do města Znojma, které je vzdáleno jen 15 minut jízdy autem či hromadnou dopravou. Místo je obklopeno krásnou přírodou, která nabízí mnoho možností pro turistiku, cyklistiku a objevování národního parku Podyjí.

Pro ty, kdo hledají klidnou rekreační zahradu, je tato nabídka ideální příležitostí. Pozemek se nachází v blízkosti významných turistických atrakcí, jako je hrad Cornštejn a Vranovská přehrada, které lákají ke krásným výletům a sportovním aktivitám.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací!

Swiss Life Select Vám ráda nabídne odborné poradenství v oblasti financování nemovitostí a možnost vytvoření financování na míru dle Vašich potřeb.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petra Biberlová
Mgr. Petra Biberlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Petra Biberlová
Mgr. Petra Biberlová
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit