Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 600 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miloš Moškvan

6 786 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti D3264B044
Datum vložení před 16 hodinami
Plocha pozemku 232 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele Vám nabízíme příležitost k nákupu pozemku s mobilheimem přímo u břehu malebné vodní nádrže Nové Mlýny.
Tento pozemek o rozloze 232 m2 nabízí nejen úchvatné výhledy a přímý přístup k vodě, ale i možnost výstavby rekreační chaty, která by odpovídala všem vašim přáním a potřebám. Představte si, že vaše nová chata stojí přímo zde, kde nyní stojí mobilheim, který slouží pro pohodové víkendy a dovolené u vody.
Co vás čeká:
Současný mobilheim je plně vybavený a funkční, i když by ocenil nějakou tu modernizaci. Představuje skvělou základnu pro okamžité využití, než si postavíte vlastní rekreační objekt.
Fotovoltaické elektrárny: Nemusíte se starat o elektrickou energii, díky vlastní fotovoltaické soustavě je pozemek energeticky soběstačný.
Voda: Užitková voda je přímo z jezera, pitná voda se dováží. Ideální kombinace pro pravé dobrodruhy a milovníky přírody.
Oplocení: Pozemek je kompletně oplocený, což zaručuje vaše soukromí a bezpečnost.
Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě přímo u vody, což je ideální pro vodní sporty, rybolov nebo prostě relaxaci u vody. V blízkosti najdete vše potřebné pro komfortní rekreaci – od restaurací po turistické trasy.

Kromě osobního využití nabízí pozemek také výbornou investiční příležitost díky možnosti vybudování rekreačního objektu a jeho následnému pronajímání.
S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miloš Moškvan
Miloš Moškvan
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miloš Moškvan
Miloš Moškvan
Telefon zobrazit telefon