Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 080 000 Kč

  • včetně provize, právního servisu, advokátní úschovy peněz a návrhu na vklad
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Kožíšek

4 580 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 379357
Plocha pozemku 1 228 m²
Datum vložení 4. dubna 2024
Plocha užitná 1 228 m²
Plocha celková 1 228 m²

Popis nemovitosti

Návrší Mostka, v minulosti zvaná Mostná hora 279 metrů nad mořem, je lesem zarostlý kopec v Českém středohoří na severním okraji města Litoměřice a východně od zaniklé obce Pokratice. V roce 1910 zde byla postavena výletní restaurace s rozhlednou. Spolu s nedalekým vrchem Kočka (též zvaným Sovice), která se nachází asi 0,7 km východně, a Bílými stráněmi u Pokratic (asi 1,5 km severozápadním směrem odtud) se jedná o výletní místo místních obyvatel a oblíbenou zahrádkářskou lokalitu využívanou i k trvalému nebo sezónímu bydlení.
V exkluzivním zastoupení majitele nabízí náš tým zahradu v osobním vlastnictví s malou dřevěnou chatkou na uskladnění náčiní a věcí či alternativnímu přespání. Nemovitost se nachází na úpatí Mostné hory v Litoměřicích a dominantou pozemku je krásný výhled na královské město a portu bohemiku. Zahrada je v horní části rovinatá dále svažitá. Příjezd k pozemku je možný automobilem, parkování na pozemku lze po úpravě. Na zahradě je dle územního plánu postavit objekt o zastavěné ploše třiceti metrů čtverečních. Voda v minulosti připojena, nyní lze vyřešit vrtanou studnou. Elektřina zažádáno u ČEZ o nové připojení.
V případě zájmu shlédněte kompletní prezentaci a volejte pro domluvení prohlídky. Vaši nemovitost můžete nabídnout jako protihodnotu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Kožíšek
Michal Kožíšek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Kožíšek
Michal Kožíšek
zobrazit telefon