Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

790 000 Kč

  • 1 975 Kč za m²
  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Martin Veselý

3 350 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Zdroje vody Místní zdroj
Plocha pozemku 400 m²
ID nemovitosti 457
Datum vložení před 8 dny

Popis nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji slunnou, oplocenou zahradu s prostornou chatou, která se nachází v zahrádkářské oblasti Štěpnice v Hodoníně. Rovinatá zahrada má čtvercový tvar a je zde vše, co potřebujete k relaxování a odpočinku od ruchu města. Zahrada je celá zatravněná s množstvím ovocných stromů a dřevin. Na pozemku se nachází prostorná, nově postavená dřevěná chata s krytou terasou a obytným podkrovím. V přízemí chaty je kuchyňský kout s jídelním stolem, obývací části a výstupem na terasu. Jsou zde také schody do podkroví, které slouží majitelům jako ložnice.
Bezproblémový příjezd je zajištěn po zpevněné komunikaci přímo k pozemku. Na zahradě se dále nachází dřevěná kůlna, která slouží k uskladnění nářadí, nebo tolik potřebné zahradní techniky. Na zahradu je zavedena sezónní voda, kterou lze kromě zimních měsíců plně využívat třeba k zalévání. Jako zdroj energie lze využít generátor, případně lze na střechu chaty umístit FVE panely. Nesmí chybět mobilní WC nacházející se hned vedle dřevěné kůlny. V celé chatě proběhla částečná instalace el. rozvodů, nicméně konečné dodělání bude již na novém majiteli.
Poloha a umístění zahrady nabízí klid, soukromí a výbornou dostupnost do města. Stejně tak možnost relaxace, odpočinku, ale také volnočasových aktivit jako jo cykloturistika. Pro více informací a prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Martin Veselý
Ing. Martin Veselý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Martin Veselý
Ing. Martin Veselý
zobrazit telefon