Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 599 000 Kč

  • 3 999 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Georgios Raftopulos

15 263 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
ID nemovitosti 224368
Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení před měsícem
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 900 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej atraktivní zahrady 900 m2 včetně budov, Brno, Maloměřice. Dalších 817 m2 je od města v užívání dle uzavřené nájemní smlouvy na dobu neurčitou. Celkem se tedy využívá 1.717 m2 pozemků. Oplocený pozemek je zatravněný, osázený ovocnými stromy a okrasnými dřevinami.
První z budov se sedlovou střechou disponuje při vstupu praktickým přístřeškem, kde si za každého počasí příjemně posedíte. Je vybavena kuchyňským koutem a zařízena pro pohodlné přespání. Další prostorná budova s velkorysým přístřeškem je momentálně využívána jako dílna. Skleník s betonovou podezdívkou a upravené záhonky uspokojí i zkušeného zahrádkáře. Oceníte i stylový kamenný sklípek. Pro odpočinek či zábavu je k dispozici upravený prostor pro bazén, sprcha, udírna i ohniště.
Chaty a domy v blízkém okolí jsou užívány k rekreaci i bydlení. Pohodlný příjezd po obecní asfaltové komunikaci, s možností vjezdu přímo na rozlehlý pozemek. Sezóně je k dispozici voda ze společného řádu a celoročně studna. Zavedena je také elektřina, další inženýrské sítě jsou v dosahu.
Příjemné prostředí rekreační oblasti přímo v Brně, kde si můžete užívat úžasný výhled do půvabného okolí. Výborné dopravní spojení se zastávkou MHD. Mimořádná příležitost, získat za skvělou cenu lukrativní parcelu s obrovským potenciálem. Jedinečné místo obklopené zelení s kompletní občanskou vybaveností. Vhodné také jako investice.
Podrobnější informace a možnost sjednání prohlídky u makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Georgios Raftopulos
Georgios Raftopulos
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Georgios Raftopulos
Georgios Raftopulos
Telefon zobrazit telefon