Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • Cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Benda

Základní informace

ID nemovitosti 3363
Plocha celková 607 m²
Plocha užitná 607 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 607 m²
Plocha zastavěná 607 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 607 m²

Popis nemovitosti

Cena k jednání. Dovolujeme si nabídnout k prodeji pozemek s vydaným stavebním povolením ve Zlíně Lůžkovicích o výměře 607 m2. Parcela nabízí ideální orientaci na jihozápad s nádherným výhledem. Součástí pozemku je stavba stodoly cca 40 m2. Jedná se o klidnou lokalitu s dobrým přístupem MHD (točna autobusů cca 150 m, zastávka Želechovice cca 700 m). V přímé blízkosti pozemku se nachází také cyklostezka podél Dřevnice a fotbalové hřiště. Škola a obchod s potravinami se nachází v Želechovicích přibližně 750 m daleko.
V těsné blízkosti se nachází vodárenská tlaková stanice, jejíž ochranné pásmo však nezasahuje na nabízenou parcelu. Vodárna není funkční a je možno vyjednat její odstranění. Inženýrské sítě jsou přivedeny ke hranici pozemku, nachází se zde elektřina, vodovod a splašková kanalizace. Napojení na kanalizaci je možné ze spodní i horní strany pozemku. Na pozemku je navržen a schválen rodinný dům, při koupi Vám bude k dispozici kompletní projektová dokumentace a geodetické zaměření pozemku. Součástí nabídky je také architektonická studie na možnou podobu budoucího RD, kterou si můžete pro lepší představu prohlédnout mezi obrázky (Ing. arch. Daniel Mňačko 2022). Dále jsme dle domluvy schopní Vám pomoci s návrhem či potřebnými administrativními úkony. Financování vyřizujeme na míru u všech bank. Cena je k jednání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Benda
Tomáš Benda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš  Benda
Tomáš Benda
Telefon zobrazit telefon