Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 490 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Miroslav Lebl

6 319 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N106874
Plocha pozemku 609 m²
Datum vložení před 21 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi stavební pozemek o výměře 609 m², který se nachází v klidné a malebné vesnici Ždírec, nacházející se jen kousek od Blovic. Tento pozemek je dokonalou volbou pro ty, kteří touží po klidném venkovském životě a chtějí, či potřebují stavět co nejdříve. Aktuálně je na pozemku využívaný mobilheim, který je možno, v případě zájmu, nadále využívat.
Na pozemku je vybudovaná přípojka na elektřinu, je zde také možnost připojení na obecní vodovod. Odpad je pak projekčně vyřešen tříkomorovým septikem. Pozemek je lehce svažitý a s dobrými rozměry, takže po budoucí výstavbě bude zbývat dostatek prostoru pro zahrádku a další případné příslušenství k domu.
Na pozemek je vydané stavební povolení na výstavbu jednoduchého bungalovu obdélníkového rozměru 7x14 m o dispozici 3+KK. To vám ušetří spoustu času i starostí s vyřizováním potřebných formalit. Projekt domu je navržen ve zděné technologii z Ytongu a na střechu je plánovaná střešní krytina Bramac. Okna budou plastová a vytápění je navržené ústřední s kotlem na pelety. Energetická třída domu vychází v kategorii A. Pokud Vám bude projekt vyhovovat, můžete se pustit do stavby ihned. Projekt s povolením je k bližšímu nahlédnutí v rámci prohlídek.
Do Blovic, které jsou vzdáleny jen 5 km, dojedete během pár minut. Zde najdete školy, školky, zdravotní středisko, obchody i restaurace. To samé platí pro 10 km vzdálený Nepomuk. A pro další vybavenost se můžete vydat do Plzně vzdálené pouhých 25 minut jízdy autem, což zajišťuje rychlou dostupnost všech služeb a obchodů, které toto krajské město nabízí. Výborná dostupnost Plzně je i vlakem - za ½ hodinky jste hlavní nádraží.
Ždírec je obklopen nádhernou přírodou, která poskytuje mnoho možností pro rekreační aktivity. Jen několik minut pěšky od pozemku se nachází lesy a louky, ideální pro procházky, cyklovýlety nebo houbaření. Nedaleko je také řeka Úslava, která nabízí příležitosti k rybaření nebo vodním sportům.
Přímo ve Ždírci najdete vyhlášenou Ždíreckou zoo. Větší i menší města v blízkém a velmi dobře dostupném okolí nabízí několik zajímavých míst k návštěvě. Pro příklad vezměme zámek Hradiště v Blovicích, který je sídlem Muzea jižního Plzeňska. Toto muzeum představuje bohatou historii a kulturu regionu a pravidelně zde pořádají zajímavé výstavy a akce. I blízký Nepomuk a jeho okolí má velmi bohatou historii a řadu zajímavých míst k pravidelným návštěvám
Pokud hledáte místo, kde si postavíte svůj vysněný domov v klidném a bezpečném prostředí, ale přesto blízko města, tento pozemek ve Ždírci u Blovic je určitě dobrou volbou. Kombinace výhodného umístění, krásné přírody a blízkosti městské vybavenosti dělá z tohoto pozemku skvělou investici do vaší budoucnosti.
Rádi vás přivítáme na prohlídce, těšíme se na budoucí spolupráci při splnění vašeho snu o bydlení v krásném prostředí plném příležitostí a klidu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106874.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Miroslav Lebl
Miroslav Lebl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Miroslav Lebl
Miroslav Lebl
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit