Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 600 000 Kč

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Frolík

40 713 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 3 dny
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Plocha pozemku 1 316 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 21114

Popis nemovitosti

V Exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 1.316m2 v obci Zdiby - Brnky. Na pozemku je starší zděný rodinný dům, který je možné zrekonstruovat, rozšířit nebo nechat zbourat a na jeho místě si postavit Váš nový vysněný rodinný dům.
Dispozice stávajícího domu: vstupní chodba, obývací pokoj, ložnice, kuchyň, koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Dům je podsklepený a v suterénu najdeme prostornou garáž s kotlem a bojlerem, dílnou a skladem.
Tato parcela a dům jsou napojeny na všechny inženýrské sítě, včetně vlastní studny.
Pozemek je mírně svažitý se vzrostlými stromy a je umístěn v klidné části obce s krásným výhledem na okolní zeleň. Lokalita je původně chatová a rekreační oblast, která se za posledních několik let mění spíše v zástavbu s rodinnými domy.

Brnky jsou vesnice ležící ve Středočeském kraji, v okrese Praha-východ a spadá pod obec Zdiby, od které leží asi 1,5 km jihozápadním směrem.

Obec Zdiby leží v nadmořské výšce 295 m n.m., přibližně 9 km severně od centra hlavního města Prahy. Těsně sousedí s pražskou městskou částí Praha 8 - Dolní Chabry.

V současnosti rozsáhlé území obce vzniklo spojením historických sídel Zdiby, Veltěž, Přemyšlení a Brnky a několika chatových oblastí, pozvolna se měnících v obytné čtvrti. Krajina úrodných polí se směrem k západu svažuje malebnými srázy až k vltavským břehům.

Mezi přírodní památky této obce můžeme zařadit Kaňon Vltavy u Sedlce (pod osadou Brnky) se skalou Špička, který je součástí rozsáhlejší stejnojmenné evropsky významné lokality. Mezi další přírodní krásy patří přírodní park Dolní Povltaví a údolí Přemyšlenského potoka (Šulkovna) s Černou skalou.

V obci a blízkém okolí je možnost řady pěkných procházek i tras pro jízdu na kole.

Centrem obce je část Veltěž, kde je umístěn obecní úřad, škola, budovy mateřské školky, hasičská zbrojnice, sokolovna i fotbalové hřiště.

Jedna z mála historických dominant, barokní kostel Povýšení sv. Kříže se nachází v katastrální části Zdiby a je nepřehlédnutelným prvkem při příjezdu do naší obce.

Sokolovna však neslouží jen sportu, ale odehrávají se zde i pravidelné plesy, divadelní představení a prodejní akce. Nedávno byla také obnovena stará tradice ochotnického hnutí, a tak Sokol Veltěž má opět vlastní ochotnický soubor. Ochotníci Zdiby hrají divadlo, zpívají a koncertují, například při vánočních akcích. Rovněž se jim podařilo obnovit již dávno zaniklou tradici masopustních obchůzek a každoročně také připravují zdibské posvícení.

DOPRAVA
Veřejnou hromadnou dopravu v obci zajišťuje Pražská integrovná doprava, tzn. že pro ni platí pravidla a jízdné pražské dopravy.

Pro bližší informace kontaktujte makléře a budeme se těšit na naše setkání na nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Frolík
Martin Frolík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Frolík
Martin Frolík
Telefon zobrazit telefon