Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 570 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Valter

10 899 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 648675
Plocha celková 1 115 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 1 115 m²
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

prodej jedinečné příležitosti k zakoupení lukrativního pozemku v obci Zádub-Závišín. Tento pozemek o rozloze 1115m2 se nachází v klidné lokalitě s okolními stromy, což Vám zajišťuje maximální soukromí.
Jedná se o jeden z posledních zajímavých pozemků ve své lokalitě. Díky své skvělé poloze je ideální pro stavbu Vašeho vysněného domu s prostornou zahradou, nebo jako investice. Dostupnost na pozemky zajišťuje asfaltová komunikace.
V místě jsou dostupné: elektřina, vodovod a kanalizace. Na pozemek bude na konci září přiveden optický kabel, což zajistí vysokorychlostní internetové připojení. Autobusové spojení do Mariánských Lázní a okolí je vzdálené 5 min. pěšky od pozemku.
Okolí nabízí mnoho možností pro aktivní odpočinek, jako jsou lesy, procházky přírodou, cyklistické stezky a golfové hřiště. V zimě je možnost využití lyžařské sjezdovky, nebo běžkařské trasy lesem. Tento pozemek je vhodný pro trvalé bydlení a poskytne Vám kvalitní životní prostředí.
Obec Zádub se nachází 6 kilometrů východně od Mariánských Lázní a patří do chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Pokud máte rádi lázeňskou atmosféru, můžete do Mariánských Lázní snadno dojet a využívat jejich léčebné procedury a wellness služby. Nedaleké Mariánské Lázně jsou na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.
Pro sjednání prohlídky či zodpovězení jakýchkoliv dotazů, včetně financování, nás neváhejte kontaktovat a navštívit osobně v naší kanceláři Ev. číslo: 648061. Bližší informace Vám sdělí Romana Valter, 727 960 077, 727 960 077, valter@cheb2.dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Valter
Romana Valter
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Valter
Romana Valter
Telefon zobrazit telefon