Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 800 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Šulc

33 079 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 395309
Plocha pozemku 1 295 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 295 m²
Plocha celková 1 295 m²

Popis nemovitosti

Stavební pozemek s již vydaným stavebním povolením! Projekt v ceně.

Nově nabízíme k prodeji stavební pozemek v malebné části obce Vykáň, nacházející se v okrese Nymburk. Tento Pozemek disponuje celkovou plochou 1295 m2, poskytující dostatek prostoru pro Vaše budoucí bydlení.
V okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně mateřské a základní školy, což zajišťuje pohodlné rodinné bydlení. Obec Vykáň nabízí ideální kombinaci soukromí a přírody, a přitom se nachází v pohodlné dojezdové vzdálenosti do Prahy a Nymburku. Již zmíněné soukromý ideálně podporuje fakt, že přímého souseda má pozemek pouze z jedné strany. ?
Pozemek je kompletně zasíťovaný (vodovod, elektřina, kanalizace) a asfaltová příjezdová cesta zajišťuje snadný přístup. Všechny tyto vlastnosti činí tento pozemek ideálním místem pro stavbu rodinného domu k trvalému bydlení.

Co si zde můžete postavit?

Podle územního plánu obce Vykáň je pozemek určen pro stavbu rodinných domů což vám umožňuje realizovat vaše představy o ideálním domově. Je zde povolena maximální zastavěná plocha až 250 m2 a Váš budoucí rodinný dům může mít až dvě nadzemní podlaží. Na pozemek je již vydané stavební povolení, což znamená že po přepisu na katastru nemovitostí je možnost začít hned stavět. V takovém případě by Vás mohl zaujmout již vypracovaný stavební projekt, který je v ceně nemovitosti.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Pozemek je oplocený a je možná prohlídka kdykoliv po vlastní ose nebo po předchozí dohodě s makléřem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Šulc
Michal Šulc
Telefon zobrazit telefon