Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 494 180 Kč

  • 2 390 Kč za m²
  • Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad na KN a provizi RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anika Bártlová

14 819 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Inženýrské sítě Telefon
Plocha celková 1 462 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 13054
Plocha pozemku 1 462 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 462 m²

Popis nemovitosti

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že vám mohu představit tento ideálně velký pozemek určený k bydlení v hezkým výhledem na Kleť, který se nachází v klidné a bezpečné části města Větřní, v rodinné a obytné zástavbě, nedaleko města Český Krumlov. Tato lokalita je ideální volbou pro rodiny, ale i mladé páry, kteří hledají skvělé místo se spousty prostoru pro vybudování svého nového útočiště.

Lokaci pozemku si zamilujete, je tu klid, nádech přírody a krásný výhled na Kleť. Větřní má kompletní občanskou vybavenost, kterou doplňuje i fotbalové, tenisové hřiště a dokonce i koupaliště se saunou. Větřní se nachází pouhých 6 km od města Český Krumlov, krásného historického města, které vám poskytne ještě větší supermarkety, banky, kino, otáčecí hlediště a další. Bydlení ve Větřní může být i ideální volbou pro zahraniční pracanty, protože za rakouskými hranicemi jste za necelých 35 minut.

Pozemek o celkové výměře 1462 m2 se řadí dle platného územního plánu do ploch bydlení. Přípustná využití: pozemky bytových a rodinných domů, pozemky související dopravní a technické infrastruktury a pozemky veřejných prostranství. Maximální povolená zastavitelnost budovami je 30 %. Podlažnost bytových domů max. 4NP, případně 3NP + P, podlažnost u rodinných domů max. 2NP, případně 1NP + P. Nepřípustné jsou jehlanové a valbové střechy.

Veškeré sítě se nachází na pozemku. Připravena je kaplička s elektřinou a plynem, dále voda z hlavního veřejného řádu a kanalizační přípojka z veřejné kanalizace. Stačí tedy jen naprojektovat váš vysněný dům, zažádat o stavební povolení a můžete co nejdříve začít stavět váš nový domov.

Na nemovitosti neváznou žádná věcná břemena, ani jiná věcná práva omezující řádné užívání. Na pozemku je pouze zapsané věcné břemeno vedení sítě Eg.d. (el. energie). Pozemek je zapsán na LV s č. 1083, v k.ú. Větřní.

Tak pokud vás nabídka oslovila a rádi byste se dozvěděli více informací, ozvěte se mi a já vám ráda zašlu kompletní informace. Pokud byste už předem chtěli zjistit podmínky financování, je tu od toho můj šikovný manžel, na kterého vám ráda předám kontakt.

Budeme se těšit na slyšenou a na viděnou, Bártlovi, Bartlgroup.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon