Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

26 621 070 Kč

  • 3 112 Kč za m²
  • V ceně je zahrnuto DPH ve výši 21 %.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
ZDENĚK MAXA

112 899 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Vlastnictví státní, obecní, jiné
ID nemovitosti U624034
Plocha pozemku 8 554 m²
Datum vložení před 12 dny

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek v Ústí nad Labem, který leží u ulice Stříbrnická pod sídlištěm Stříbrníky, jen kousek od hlavních dopravních tepen, ale zároveň v příjemné a klidné části města. Tato výjimečná nabídka je přímo určena pro ty, kteří hledají ideální lokalitu pro svůj developerský záměr výstavby objektů pro rezidenční bydlení nebo pro komerční využití.

Plocha pozemku činí 8554 m2. Jde o oblast s dobrou dostupností a kompletní občanskou vybaveností včetně škol, školek, obchodů, restaurací, lékařských zařízení a kulturních zařízení. Pozemek těží ze své polohy v jižní, jihozápadní a jihovýchodní orientaci, díky čemuž je velmi dobře osluněn. Je přístupný z ulice Stříbrnická a z ulice Bratří Veverků.

Vzhledem k typu a charakteru zástavby v okolí, jsou možnosti využití pozemku poměrně široké. V katastru nemovitostí je klasifikován jako trvalý travní porost. Díky dobré dopravní dostupnosti a různým možnostem napojení na inženýrské sítě (elektrika, plyn, voda, kanalizace vše v širším dosahu) je pozemek ideální pro stavbu bytových domů či pro komerční využití (bydlení městského charakteru, maloobchod, stravovací zařízení, penzion, nerušící řemeslné provozy a další). Podrobnější informace o využití pozemku podle územního plánu Vám poskytneme na vyžádání.
Výhoda pozemku spočívá také ve vynikající dostupnosti dopravní infrastruktury. Okolí nabízí prvotřídní silniční spojení, snadný přístup k dálnici, výbornou obslužnost městskou hromadnou dopravou včetně dalšího napojení na meziměstskou autobusovou a vlakovou dopravu.

I přes svou velikost a urbanistickou zástavbu okolí, si pozemek zachovává pocit soukromí a klidu. Služby jako banky, úřady, sportovní zařízení, nákupní centra a další jsou v blízké dostupnosti, což z tohoto pozemku činí ideální místo pro život.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 ZDENĚK MAXA
ZDENĚK MAXA
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 ZDENĚK MAXA
ZDENĚK MAXA
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti