Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 900 000 Kč

  • 3 115 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Hubáček

16 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 889687
Plocha pozemku 1 252 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 7 dny

Popis nemovitosti

Exkluzivní příležitost k zakoupení pozemku v obci Újezd u Hořovic, nacházející se v kraji Střední Čechy. Tento jedinečný pozemek o rozloze 1252 m2 pro výstavbu rodinného domu je mírně svažitý s orientací na jihovýchod. Na hranici pozemku jsou inženýrské sítě - el. energie, obecní vodovod, kanalizace je přímo na pozemku. Pozemek je udržovaný, zatravněný. Je umístěn v klidné části obce s okolní zástavbou rodinných domů.
Velkým bonusem je stavební povolení a projektová dokumentace na stavbu rodinného domu o 1. nadzemním podlaží - bungalovu s dispozici 5+kk se dvěma koupelnami a skladem.
Obce Újezd je v dojezdové vzdálenosti městyse Hořovice, vzdálených pouhých 6 km nebo do Berouna, který nabízí veškerou občanskou vybavenost. Dobré spojení na Prahu, ale i na Plzeň po dálnici, nájezd přes exit 41, ale velkou výhodou je i přímé vlakové spojení - 55 minut na nádraží Praha Smíchov nebo s přestupem až do samého centra, za 9 minut na Hlavní nádraží, autem trvá jízda 30 minut do obchodní zóny Metropole Zličín a na metro.
Lokalita je klidná a ideální pro ty, kteří hledají odpočinek a přírodu. Máte zde výborné možnosti pro sportovní aktivity, turistiku a cyklistiku. V okolí se nachází mnoho krásných míst a památek.
Vesnice Újezd je oblíbenou destinací pro svou malebnou atmosféru a přívětivé prostředí.
Nejedná se pouze o kus země, nýbrž o možnost vytvořit si vlastní domov, který bude splňovat všechny vaše požadavky. Nebojte se investovat do budoucnosti a začněte budovat svůj sen ještě dnes. Pro více informací kontaktujte vašeho realitního makléře a nebojte se zjistit více o této skvělé nabídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Hubáček
Karel Hubáček
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Hubáček
Karel Hubáček
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit