Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 295 000 Kč

  • 1 442 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Boris Oláh

5 492 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 898 m²
ID nemovitosti 393732
Plocha pozemku 898 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 898 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupením Vám nabízím ke koupi velmi pěkný stavební pozemek v obci Tisová u Tachova. Pozemek má dohromady výměru 898 m2, jde o parcely č.5, 7/2 a 7/3 v katastru obce a nachází se na okraji obce ale blízko centra. Přístup na pozemek je z asfaltové místní komunikce. Plyn, elektřina, vodovod na hranici pozemku nebo přes komunikaci. Pozemek je přístupný krátkým sjezdem přes mírný svažitý břeh komunikace.
Každý kdo vyznává bydlení mimo město ocení umístění pozemku v tét obci. Tachov, s veškerou obslužností je vzdálen pouze 7 km, Plzeň je vzdálena 55 km a po dálnici se tam dostanete pohodlnou jízdou za cca 60 minut. Nájezd na dálnici je od Tisové pouhých 5 minut jízdy. V blízkém okolí naleznete historické Stříbro a také Mariánské Lázně. V obci naleznete MŠ, potraviny, restauraci, dětské hřiště, sportovní hřiště, autobusovou zastávku.
Obec leží v rybničné oblasti, nachází se zde 30 rybníků. V okolí Tisové a Jemnice je vyhlášena přírodní rezervace Tisovské rybníky.
Každý kdo vyznává klidné bydlení v menší obci ocení toto místo a já mu rád poskytnu veškeré informace a pomoc pro získání tohoto pozemku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Boris Oláh
Ing. Boris Oláh
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Boris Oláh
Ing. Boris Oláh
Telefon zobrazit telefon