Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 001 040 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Brach

12 727 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 379592
Plocha pozemku 3 728 m²
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 3 728 m²
Ochrany omezení CHKO
Plocha celková 3 728 m²

Popis nemovitosti

Pozemek s možností stavby o celkové výměře 3728 m2 leží nad příjezdovou silnici do místní části Práčov, obec Svídnice na Chrudimsku.
Pozemek náleží k zastavěné části obce je k jižní straně se stupňovým snížením a celý oplocen, s bránou a brankou od silnice.
Součástí prodeje je v rohu pozemku u silnice stojící domek vedený v KN jako objekt k bydlení se zánovní sedlovou střechou Bramac (8 let).
Disponuje verandou, centrální chodbou a s místnostmi po jedné na každé straně chodby. Obytná plocha domku je 46 m2 + 12 m2 sklepa. Z boku budovy je přistavěno suché WC a kolna. Dům je z 1/4 podsklepen a půda umožňuje půdní vestavbu.
Vytápění a teplá voda je zajištěno kombinovaným plynovým kotlem a krbovými kamny.
Naproti domku je u brány samostatná garáž 28 m2 s přístavkem 22 m2. Garáž má pod sedlovou střechou půdní prostory přístupné po schůdkách na zadní straně umožňující půdní vestavbu.
Domek i garáž jsou napojeny na el. energie (220 V, 380 V), městskou vodu a plyn. Odpady jdou do jímky. Vedle garáže stojí starší stavební buňka.
Pozemek byl v loňském roce nově vyměřen, stavebním úřadem schválen ke stavbě a lze využít ke stavbě originálního bydlení i více rodinných domů, nebo rekreačních staveb ve vzdálenosti 10 km jižně od Chrudimi.
Leží pod vyrovnávací věží vodní elektrárny Práčov, která je dominantou obce, zdaleka viditelnou, nad přehradou, mezi lesy v krásné krajině a s dalšími přehradami na řece Chrudimce v blízkosti.
Podrobnější informace u makléře nabídky případně na prohlídce

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Brach
Jiří Brach
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Brach
Jiří Brach
zobrazit telefon