Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Křepinský

Základní informace

ID nemovitosti N-RSHK-202-24
Datum vložení 14. března 2024
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme rovinatý pozemek čtvercového tvaru o výměře 930 m2 s ideální orientací světových stran. Jde o krajní pozemek mezi ulicemi Na Vyhlídce a Na Výsluní. Jedná se o jeden z mála zbývajících pozemků určených k výstavbě RD v již urbanisticky stabilizované části obce. V přímém sousedství kolem Vás již jiný dům nevyroste.

Pozemek je napojen na veškeré dostupné inženýrské sítě, tedy elektřinu, plyn, vodovod i kanalizaci. Vyjádření vlastníků IS Vám na požádání rád poskytnu. Podmínky výstavby vyžadované platným územním plánem naleznete v uveřejněných fotografiích.

Obec Srch vzdálena pár kilometrů severně od Pardubic s cca 1.700 obyvateli je vyhledávaným místem pro klidné rodinné bydlení mimo Město s výhodami přímé a rychlé dopravní dostupnosti do centra Pardubic. V obci se nachází potřebná občanská vybavenost jako jsou zejména mateřská školka, základní škola (1-5 třída), dětská hřiště, obchod, a restaurace. Pro vyznavače pohybových aktivit je k dispozici tenisový kurt, tělocvična nebo multifunkční hřiště.

Dopravní spojení s Pardubicemi vč. jejího autobusového a vlakového nádraží je zajištěno autobusy MHD č. 17 a linkovými autobusy č. 650602. Příjezd na rychlostní silnici č. 37 a dálnice D35 a D11 je otázkou několika málo minut.

Koupě pozemku lze pojmout i jako vhodnou investici k uložení volného nepotřebného kapitálu.

Pokud máte zájem o jakékoliv informace či byste si chtěli pozemek prohlédnout, neváhejte mne kontaktovat na e-mailu info@rshk.cz. .

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Křepinský
David Křepinský
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Křepinský
David Křepinský
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit