Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 348 660 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Vašata

14 202 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 905518
Plocha zastavěná 167 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha pozemku 714 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám atraktivní pozemek určený k bydlení, nacházející se v části Hrádek, obec Srch v malebném regionu Pardubický kraj. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo pro stavbu svého nového domova.

Pozemek o celkové rozloze 714 m2 se nachází v klidné části obce Srch - Hrádek, přičemž je součástí zastavěné oblasti. Díky tomu nabízí skvělý základ pro stavbu rodinného domu. Původní budova na pozemku s označením 167 m2 již byla zbořena, což vám dává možnost začít novou stavbu zcela od základů s možností přizpůsobení vašim specifickým požadavkům a představám.

Cena odpovídá tržním podmínkám v dané lokalitě a je plně adekvátní k nabízeným možnostem a kvalitě pozemku.

Pozemek je napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod, což jsou nezbytné předpoklady pro komfortní bydlení. Elektrická přípojka na pozemku disponuje napětím 400 voltů i 230 voltů, což umožňuje využití pro různé typy elektroinstalací potřebných pro domácnost i pro další stavby na pozemku.

Hrádek a okolní oblast Srch jsou známé svou přírodní krásou a klidným prostředím, které je ideální pro rodinné bydlení, odpočinek i rekreační aktivity. Místo je dobře dostupné díky blízkosti větších měst a infrastrukturní vybaveností. V blízkosti pozemku najdete veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů, lékařů, sportovních zařízení a kulturních památek.

Nabízíme vám jedinečnou příležitost zrealizovat vaše sny o vlastním domově na pozemku, který vám poskytne zázemí pro kvalitní život v harmonii s přírodou.

V blízkém okolí se nachází mnoho vodních ploch ke koupání či rybaření, golfové hřiště, blízko do Pardubic, Lázní Bohdaneč. Do Srchu, kde je obecní úřad 3 km. Globus 4 min. autem. Napojení na dálniční přivaděč cca 12 km.
Pro více informací nebo pro plánování prohlídky pozemku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Vašata
Jiří Vašata
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Vašata
Jiří Vašata
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit