Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 950 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kateřina Šindelářová

16 752 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti J10382
Plocha pozemku 5 997 m²
Datum vložení před 12 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Místo, kde vás každé ráno probouzí zpěv ptáků a čerstvý vzduch. Kde čas plyne pomaleji a každý okamžik má svou váhu. Místo, kde se můžete zastavit, nadechnout a najít svůj vnitřní klid.

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi pozemku o výměře 5997 m², který se nachází v klidné a malebné lokalitě Bída, součásti vesnice Soběnov. Pozemek je z většiny (5 478m²) vedený v plochách určených pro bydlení, což umožňuje široké možnosti využití.

Nabízí se jako skvělá investiční příležitost – můžete ho rozdělit na více menších parcel vhodných pro výstavbu rodinných domů, nebo si jej ponechat celý a využít jako rozsáhlou zahradu s dostatkem prostoru pro odpočinek či zahradničení.

U pozemku se nachází elektrika, vodovod vede na druhé straně silnice. Odpady můžete vyřešit prostřednictvím vlastní ČOV.

Bída se nachází v krásné jihočeské krajině nedaleko přírodního parku Soběnovská vrchovina, který nabízí nádherné výhledy, turistické stezky a možnost aktivního odpočinku. V blízkosti se také nachází přehrada Soběnov a zřícenina hradu Sokolčí. Nudit se tu tedy rozhodně nebudete. Tak neváhejte a ozvěte se mi.

Stačí vyplnit formulář pod inzerátem a zhruba do 20 minut vám přijde e-mail se všemi podrobnostmi o nemovitosti a možností objednat se na prohlídkový den. Prosím, zkontrolujte také složky “Hromadné” a “Spam”, kam se e-mail občas zatoulá.

Rádi vám poradíme i ohledně vhodného financování.
Budu se těšit na viděnou na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Šindelářová
Kateřina Šindelářová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Šindelářová
Kateřina Šindelářová
Telefon zobrazit telefon