Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Porta Invest

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Plyn
Plocha pozemku 10 466 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 920532
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 4 dny

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout developerský pozemek na výstavbu rodinných domů v obci Sedlec, která se nachází nedaleko severního okraje Prahy, hned u exitu 1 dálnice D8. Dopravní dostupnost je bez problémů, na metro Kobylisy nebo do OC Letňany je to 10 min autem. V budoucnu se plánuje prodloužení tramvajové linky z Kobylis do nedalekých Zdib.

Jedná se o krásný rovinatý pozemek situovaný na úžasném místě na kopci při severním okraji obce nedaleko lesa. Celková výměra pozemků činí 10.466 m2, přičemž dle projektu a katastru je tento rozdělen na 12 stavebních parcel s čistou prodejní plochou 8.782 m2, zbytek připadá na komunikaci. Parcely mají výměru 436 m2 – 1.189 m2. K projektu jsou veškerá povolení jak na sítě, tak na domy. Aktuálně probíhají dokončovací práce na budování sítí a komunikace.
Předmětem prodeje je 100% obchodní podíl na společnosti vlastnící nemovitosti a projekt. Požadovaná cena nezahrnuje provizi RK.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Porta Invest
Porta Invest
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Porta Invest
Porta Invest
Telefon zobrazit telefon