Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 900 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Karin Kolářová

20 781 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
ID nemovitosti 393404
Plocha pozemku 1 133 m²
Elektřina 230 V
Datum vložení před 25 dny
Plocha užitná 1 133 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Plocha celková 1 133 m²

Popis nemovitosti

V malebné obci Sazená nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek, který sestává ze dvou parcel (750/27 a 750/37) s celkovou výměrou 1133 m². Pozemek se nachází v okrajové části obce s krásným výhledem na okolní louky a lesy. Tento velice slunný pozemek je orientovaný na jihozápad a situován na mírném kopci, což zajišťuje jedinečný výhled a dostatek slunečního světla po celý den.

Pozemek je součástí nové zástavby nízkých bungalovů a je plně připraven k výstavbě. Je připojen k obecnímu vodovodu, kanalizaci a elektrické energii. Voda pramenící v Mělnické Vrutici má parametry kojenecké vody. Elektroměrový sloupek je umístěn na hranici se sousedním pozemkem, plynovod končí u protějšího pozemku. K dispozici je také několik poskytovatelů internetových služeb. Pozemek se nachází v zóně 1 se zanedbatelným nebezpečím výskytu povodní a záplav a zároveň v zóně 1 s nízkým radonovým indexem.

Zastavěná plocha rodinného domu může být až 25 %, což činí 264 m². Dům může mít jedno podzemní podlaží, jedno nadzemní podlaží a podkroví, což je ideální pro stavbu velkého bungalovu.

Obec Sazená nabízí základní občanskou vybavenost, jako je obchůdek, hospoda, fotbalové, multifunkční a dětské hřiště, a několik historických památek. Obcí prochází cyklistická i turistická trasa. Milovníci motocyklů ocení místní motoklub a snadný přístup do oblíbených motorkářských destinací, jako je například Máchovo jezero, které je vzdálené necelou hodinu jízdy. Pokud jste snili o pilotování letadla nebo letu horkovzdušným balónem, můžete navštívit místní travnaté letiště, které je určeno pro vyhlídkové lety a výcvik pilotů malých letadel a vrtulníků.

Pozemek je vzdálený pouhých 6 minut od sjezdu č. 18 z dálnice D8, tedy jen 20 minut jízdy do Prahy. Nejbližší školka se nachází po cestě ke sjezdu v sousední obci Nová Ves. V okolí jsou také dvě mateřské školy, kde se učí Montessori metodou - v Nelahozevsi (10 minut) a Kralupech nad Vltavou (17 minut). V Nelahozevsi je Montessori základní škola. Ostatní základní školy jsou v sousedních obcích a v okolí se nachází několik gymnázií a středních škol, z nichž nejbližší je nově rekonstruované gymnázium v Kralupech nad Vltavou. Do Kralup nad Vltavou, Nelahozevsi i Nové Vsi jezdí ze Sazené přímá autobusová linka.

Tento pozemek je překrásným a klidným místem, kde si může Vaše rodina vytvořit svůj vysněný domov. Neváhejte a přijďte se přesvědčit o jedinečnosti této nabídky osobně – budu se těšit na Vaši návštěvu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Karin Kolářová
Ing. Karin Kolářová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Karin Kolářová
Ing. Karin Kolářová
zobrazit telefon