Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

3 749 450 Kč

  • 1 550 Kč za m²
  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Markéta Krausová

16 452 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 318
Datum vložení před 12 dny

Popis nemovitosti

Popis nemovitosti
Představuji vám k prodeji pozemek o výměře 2.419 m2 využitelný pro rekreaci či bydlení v okrajové a klidné části obce Ronov nad Doubravou, 10 km východně od Čáslavi, 25 km jihozápadně od Chrudimi, v Pardubickém kraji.

Podívejte se ve fotodokumentaci na video nahrávku a fotografie pozemku.

Využití pozemku
Pozemek se nachází na západním okraji města a dle územního plánu je pozemek vedený z části jako plocha smíšená obytná a z části jako plocha pro bydlení v rodinných domech. Na pozemku je možné postavit rodinné domy do výše okolní zástavby, ostatní regulativy budou řešeny územní studií.
Pozemek je přístupný z obecní komunikace a v tuto chvíli je celý porostlý ovocnými stromy, trávou a keři.

Sítě
Voda a kanalizace jsou dostupné cca do 50 m od pozemku. Elektřina se nachází na hranici pozemku u přístupové komunikace.

Blízké okolí
Pozemek se nachází v klidné části obce, v blízkém okolí najdete turistické i cyklistické stezky, perfektním místem pro vycházky je rovněž nedaleká stezka okolo Nového rybníka. K návštěvě vybízí i světoznámý zámek Žleby s proslulou oborou bílých jelenů a zámeckou zahradou, či město Čáslav, kde rozhodně nesmíte minout náměstí Jana Žižky z Trocnova s kostelem svatého Petra a Pavla.

Občanská vybavenost a sport
Obec má velmi dobrou občanskou vybavenost.
Najdete zde zdravotní středisko s ordinacemi praktického, zubního a ženského lékaře, poštu, základní a mateřskou školu, potraviny, řeznictví, průmyslové zboží, hotel, kadeřnictví, truhlářství a mnoho dalších.

Doprava
V Čáslavi jste autem za 15 minut, přibližně 25 minut je to do Chrudimi, 35 minut pak do Pardubic. K dispozici je autobusová a vlaková doprava.

Ronov na Doubravou je zkrátka pro svou malebnost, historii, stavební památky, krásnou přírodu v okolí a sportovní vyžití ideálním místem pro relax i bydlení.

Zavolejte mi, nebo napište, domluvíme si prohlídku, pozemek Vám ráda ukážu.

Zakázku je možno realizovat současně se zakázku https://krausovareality.cz/nabidka-nemovitosti/rodinny-dum-ronov-nad-doubravou/ vedenou pod ID: 00317

Pro koupi pozemku zajistím kompletní realitní a právní servis a výhodné financování hypotečním úvěrem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right