Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 5 196 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Plocha celková 870 m²
ID nemovitosti F14521
Plocha pozemku 870 m²
Datum vložení včera

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní stavební pozemek o rozloze 43 x 20 m, který se nachází pouhých 2000 metrů od moře v oblíbené turistické destinaci Primošten. Pozemek je rovinného tvaru, což výrazně snižuje náklady na výkopové práce a přípravu terénu pro stavbu.

Pozemek má výborný přístup po asfaltové cestě a v bezprostřední blízkosti jsou dostupné elektřina a voda. Díky své poloze a výhledu na moře je tento pozemek ideální pro výstavbu rekreačního domu nebo turistického zařízení, což představuje skvělou investiční příležitost v této rychle se rozvíjející oblasti.

Tento stavební pozemek nabízí výhled na moře, což z něj činí perfektní volbu pro ty, kteří hledají klidné místo pro stavbu domu k rekreaci či turistické využití. Primošten je oblíbeným cílem pro turisty, což zvyšuje potenciál pro krátkodobé pronájmy. Navíc rovinný terén eliminuje potřebu nákladných terénních úprav, což přispívá ke snížení nákladů na výstavbu.

Primošten je jednou z nejkrásnějších lokalit na Jadranském pobřeží, známý svými historickými uličkami, krásnými plážemi a čistým mořem. Tato lokalita nabízí vynikající turistickou infrastrukturu, ale zároveň si zachovává klid a autentickou atmosféru dalmatského pobřeží. Primošten je ideální destinací pro ty, kteří hledají relaxaci i aktivní dovolenou, a je snadno dostupný z větších měst jako Šibenik nebo Split.

Chorvatsko je oblíbenou destinací pro nákup nemovitostí díky svému stabilnímu trhu a krásnému pobřeží. Oblasti jako Primošten jsou atraktivní nejen pro vlastní bydlení, ale i jako investice díky vysoké poptávce po turistickém ubytování během letní sezóny. Chorvatsko nabízí kvalitní infrastrukturu a je snadno dostupné z celé Evropy, což z něj činí výbornou volbu pro zahraniční investory.

Naše realitní kancelář Mojenemovitostumore vám poskytne komplexní servis při nákupu pozemků a nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost, zajistíme všechny formality a budeme s vámi po celou dobu procesu nákupu.

Kontaktujte nás pro více informací o tomto stavebním pozemku nebo dalších atraktivních nabídkách nemovitostí v Chorvatsku

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti