Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

368 000 Kč

  • 1 092 Kč za m²
  • včetně provize a právního servisu, bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jaroslav Šmejc

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před měsícem
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 182
Plocha pozemku 337 m²

Popis nemovitosti

SKZ REALITY nabízí k prodeji slunný pozemek, nacházející se v klidné lokalitě ve Varnsdorfu. Pozemek je dle územního plánu ve stabilizované ploše bydlení, nesplňuje ale minimální velikost (500m2) a proto na něm nelze postavit rodinný dům. Na pozemku je možné v souladu s podmínkami územního plánu postavit zahradní chatu. Pro tento záměr byla zpracována objemová studie, která je odsouhlasena na stavebním úřadě a je na ní vydána Územně plánovací informace, která potvrzuje možnost využití pozemku pro tento účel.
Pozemek je snadno dostupný po obecní asfaltové komunikaci. Z inženýrských sítí je možnost napojení elektřiny, případně kanalizace. Vodovod vede v přilehlé komunikaci, ale aktuálně není možné se na něj napojit, kvůli nedostatečné kapacitě. Pro zásobování chaty vodou je možné zřídit vrt. V návrhu je uvažován odvod splaškových vod do jímky. Dešťové vody jsou zadržovány na pozemku v podzemní nádrži a můžou být využity na zalévání, případně na splachování wc.
Pozemek je mírně svažitý jihozápadním směrem. Na pozemku jsou náletové dřeviny a pozůstatek stavební buňky k demolici. Přístup je po asfaltem zpevněné komunikaci. Bližší informace poskytneme telefonicky nebo emailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jaroslav Šmejc
Mgr. Jaroslav Šmejc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jaroslav Šmejc
Mgr. Jaroslav Šmejc
Telefon zobrazit telefon