Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • info v RK, včetně DPH, včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

Základní informace

ID nemovitosti N6974
Datum vložení před 26 dny
Plocha pozemku 1 764 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové ploše 1 764 m2. Mírně svažitý pozemek obdélníkového tvaru a s jižní orientací, se nachází v klidné ulici Na Lysinách, Praha 4, mezi stávající zástavbou. Kompletní inženýrské sítě u pozemku.

Dle územního plánu se jedná o OB – čistě obytné. Jako hlavní využití jsou zde plochy pro bydlení.
Přípustné využití: Byty v nebytových domech, mimoškolní zařízení pro děti a mládež, mateřské školy, ambulantní zdravotnická zařízení, zařízení sociálních služeb.
Podmíněně přípustné využití: Pro uspokojení potřeb souvisejících s hlavním a přípustným využitím lze umístit zařízení pro neorganizovaný sport, obchodní zařízení s celkovou hrubou podlažní plochou nepřevyšující 300 m2, parkovací a odstavné plochy, garáže pro osobní automobily.
Dále lze umístit: Lůžková zdravotnická zařízení, církevní zařízení, malá ubytovací zařízení, školy, školská a ostatní vzdělávací zařízení, kulturní zařízení, administrativu a veterinární zařízení v rámci staveb pro bydlení při zachování dominantního podílu bydlení, ambasády, sportovní zařízení, zařízení veřejného stravování, nerušící služby místního významu.

Veškerá občanská vybavenost, zastávka MHD 100 m, škola i školka v dosahu. Nedaleko Lesopark Hodkovičky, Mezinárodní škola The Prague British School, golfové hřiště, cyklostezka a mnoho sportovního vyžití.

Pro bližší informace kontaktujte naši realitní kancelář.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti