Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

100 650 Kč

  • 220 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Šandová

Základní informace

ID nemovitosti 6343-1
Plocha celková 458 m²
Plocha užitná 458 m²
Datum vložení před 30 dny
Plocha pozemku 458 m²
Plocha zastavěná 458 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 458 m²

Popis nemovitosti

V obci Ohnišov v okrese Rychnov nad Kněžnou nabízíme k prodeji jedinečné území, které je vymezeno pro výstavbu rodinných domů.

Ohnišov je podhorská vesnice a je začleněna do dvou mikroregionů: Region Orlické hory a Region Novoměstsko. Leží 5 km jihovýchodně od Nového Města nad Metují a 7 kilometrů od hranic s Polskem. Pozemek samotný ve východní části katastru blíže k obcím Janov a Bystré. Zde je mezi lesy v soukromí skryto několik obydlí.

Parcela, která je předmětem prodeje, je zapsána na listu vlastnictví 577 pod číslem 827/2. Její celková výměra je 610 m2 a vlastník zde prodává svých 458 m2. Celá tato výměra je označena v územním plánu obce jako plocha bydlení v rodinných domech - venkovského typu.

Oblast je navštěvována především pro krásnou přírodu a možnosti relaxace a turistiky. Obec má základní občanskou vybavenost. Spojení s okolím zajišťuje autobusová doprava.

Zajišťujeme vzorové smlouvy i související právní služby. MojePole.cz si zakládá na transparentním a profesionálním jednání. Za naše výsledky hovoří recenze od spokojených klientů.

V případě dotazů k pozemkům nebo zájmu o koupi kontaktujte přímo makléře, jehož kontaktní údaje jsou uvedeny níže. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Šandová
Monika Šandová
Telefon zobrazit telefon