Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 960 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Karin Kolářová

37 999 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Plocha celková 1 058 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 400615
Plocha pozemku 1 058 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha užitná 1 058 m²

Popis nemovitosti

Hledáte místo, kde jsou příroda a klid na dosah ruky, ale zároveň nechcete přijít o výhody života blízko hlavního města? Pozemek v obci Nový Vestec v části Praha-východ Vám nejen toto nabízí. Nachází se přímo u vstupu do 2000 ha rozsáhlého lesa Káraný, který je ideální pro procházky, běh či cykloturistiku. Jen 10 minut chůze vás dělí od břehu řeky Jizery, kde si můžete užít relaxaci u vody nebo vodní sporty. V okolí řeky najdete i skvělé možnosti občerstvení nejen ve dvou místních restauracích, z nichž jedna je součástí multifunkčního areálu pro tenis, míčové hry, venkovní posilovnu a dětské hřiště. Tento pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají harmonii mezi přírodou a snadnou dostupností městské infrastruktury.

Stavební parcela o rozloze 1 058 m² se nachází v klidné, okrajové části obce. Je připravena pro výstavbu rodinného domu s možností občanské vybavenosti. Pozemek nabízí přípojky na elektřinu a vodovod. Možnost napojení na obecní kanalizaci je dostupné přímo před hranicí parcely. Připojení na plynovod je vzdálené pouhých 50 metrů. Na pozemku je možné postavit dům se sklepem, dvěma nadzemními podlažími a podkrovím. Koeficient zastavěnosti je stanoven na 40 %, což zajišťuje dostatek prostoru pro vaše plány i bohatou zahradu. Jedinečné umístění pozemku vám zaručí, že budete mít přírodu doslova za rohem.

Obec Nový Vestec nabízí základní občanskou vybavenost a klidné venkovské prostředí. Veškeré širší služby naleznete v nedalekých obcích Čelákovice, Káraný a Brandýs nad Labem, které jsou vzdálené jen několik minut jízdy. Čelákovice se pyšní plnou občanskou vybaveností včetně škol, školek, zdravotních zařízení, supermarketů, sportovních areálů a kulturních aktivit. V Brandýse nad Labem najdete ještě širší nabídku služeb a aktivit, včetně výborného spojení s Prahou. Místo je ideální pro rodiny i jednotlivce hledající klidné bydlení s výborným dosahem všech potřebných služeb. V obci funguje plnohodnotná autobusová doprava.

Tento pozemek v Novém Vestci je skvělou příležitostí pro všechny, kteří touží po vlastním bydlení v srdci přírody, s možností výstavby rodinného domu dle vlastních představ. Okolní lesy, řeka a blízkost Prahy tvoří jedinečnou kombinaci klidu a komfortu. Nezmeškejte tuto příležitost a začněte právě zde budovat svůj nový domov.

Vizualizaci RD na pozemku naleznete v Galerii.

Pro více informací volejte. Těším se na Vaši návštěvu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Karin Kolářová
Ing. Karin Kolářová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Karin Kolářová
Ing. Karin Kolářová
Telefon zobrazit telefon