Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 450 000 Kč

  • 2 358 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 390 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 394227
Plocha pozemku 1 039 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 039 m²
Plocha celková 1 039 m²

Popis nemovitosti

Prodej stavebního pozemku v obci Křivá Voda:

Hledáte místo, kde se sny stávají skutečností? Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit stavební pozemek v malebné vesničce Křivá Voda, kde se příroda snoubí s historií a klidem.

Křivá Voda je obklopena nádhernou přírodou, kde se roztroušená stavení samostatných sídel harmonicky prolínají s krajinou. Pasoucí se jeleni a koně dodávají tomuto místu pohádkovou atmosféru, kterou si zamilujete na první pohled.

Pozemek se nachází na malebném návrší kde již v dávné minulosti, v předminulém století, stával rodinný dům se stodolou. Toto kouzelné místo nabízí zcela unikátní výhledy na okolní přírodu a nezapomenutelné panoramatické pohledy na majestátní Jeseníky.

Na tomto pozemku lze vystavět dům pro trvalé bydlení i pro rekreaci. Místo zcela nepochybně okouzlí především milovníky krásné přírody a klidného prostředí. Skýtá navíc možnosti celoroční rekreace – v létě cykloturistiku a turistiku, v zimě lyžování. Okolní lesy jsou rájem pro houbaře a pro sběrače borůvek. Celoročně lze navštívit blízké lázně, relaxační centra a kulturní památky.

V místě je zavedena elektřina, ke stavebnímu pozemku je příjezd po nezpevněné místní komunikaci. Na pozemku se nachází zbytky bývalé stodoly, jež lze využít jako kvalitní materiál pro budoucí stavbu.

V případě zájmu lze k nabízenému stavebnímu pozemku přikoupit v jeho bezprostřední blízkosti několik tisíc m2 travnaté plochy, kterou by bylo možno využít jako zahradu či pastvu pro hospodářská zvířata.

Nechte se okouzlit tímto nádherným místem a vytvořte si zde svůj vysněný domov nebo rekreační útočiště. Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.
Telefon zobrazit telefon