Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 943 000 Kč

  • 3 089 Kč za m²
  • k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

8 526 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení 6. listopadu 2023
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 49

Popis nemovitosti

Unikátní stavební pozemek v Lipová-lázně Vaše budoucí domovské útočiště v Jeseníkách.
- Kamenný podklad pro Vaše bydlení.
Zahajte svou cestu k vytvoření vlastního snového domova na tomto půvabném stavebním pozemku o rozloze 629 m2 v srdci obce Lipová-lázně. S terénem přímo vybroušeným pro vaši vizi, se můžete těšit na jednoduchou a efektivní výstavbu. Tato rovinatá plocha otevírá nekonečné možnosti pro realizaci vašich nápadů a snů o bydlení.
- Ideální lokalita pro rodinný dům.
Dle platného územního plánu je tento pozemek určen pro and #34;plochy smíšené obytné and #34;, což znamená, že je připraven pro výstavbu rodinného domu, který bude dokonale zapadat do okolní venkovské zástavby. Tento pozemek není jen o bydlení; je o vytvoření skutečného domova.
- Výjimečné výhody:
- Klidná a harmonická lokalita: Lipová-lázně nabízí záznam klidu, který oceníte při relaxaci na terase nebo ve svém zeleném dvorku. Toto místo je ideální pro ty, kteří touží po odpočinku daleko od rušného městského života.
- Přírodní krása na dosah: Jesenická krajina je známá svou nádhernou přírodou a mnoha turistickými zajímavostmi. Tady můžete objevovat nové obzory a těšit se z venkovských procházek a outdoorových aktivit.
- Občanská vybavenost: Lipová-lázně nezůstává pozadu, co se týče občanské vybavenosti. Obec nabízí základní služby, jako je obecní úřad, škola, školka, obchody a kulturní dům. Všechno, co potřebujete, je v pohodlné blízkosti.
- Ekonomický pohled na investici:
1/ Lázeňský charakter obce Lipová-lázně: Jak již název naznačuje, Lipová-lázně jsou známé pro svůj lázeňský charakter. To znamená, že budete mít přístup k léčivým minerálním pramenům a tradičním lázeňským procedurám přímo ve vašem okolí.
2/ Blízkost okresního města Jeseník: Lipová-lázně jsou jen kousek od lázeňského města Jeseník, což znamená, že budete mít přístup k veškerým potřebným službám a zábavě. Navíc, blízkost k Polsku otevírá dveře k výhodným nákupům a kulturním zážitkům na druhé straně hranice.
3/ Perspektiva rozvoje regionu: Jesenický region má obrovský potenciál pro růst a rozvoj jako lázeňská a turistická destinace. S celoročním využitím a novými investicemi do infrastruktury, může být tato lokalita skvělým místem pro bydlení a investici.
4/ Uchování ceny nemovitosti: Investice do pozemku v této atraktivní lokalitě má potenciál růstu hodnoty v dlouhodobém horizontu. Uchováte si hodnotu své investice a můžete jištěně vykročit do budoucnosti.
5/ Skvělá investice v nejisté době: V nejistých časech je nemovitost jednou z nejspolehlivějších forem investice. Nákup tohoto pozemku je skvělou příležitostí pro dlouhodobé zhodnocení vašich finančních prostředků.

Nyní máte možnost změnit svůj sen o vlastním domově v realitu. Dejte nám vědět, jak Vám můžeme pomoci s touto jedinečnou příležitostí. Těšíme se na Vás a na možnost sdílet více informací o tomto úžasném pozemku a jeho potenciálu.

- Kontaktujte nás pro prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Vlastimil Dřímal
Vlastimil Dřímal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Vlastimil Dřímal
Vlastimil Dřímal
zobrazit telefon