Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 499 200 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Reality 10

10 599 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti Npo0402
Plocha pozemku 781 m²
Datum vložení předevčírem

Popis nemovitosti

Exklusivně doporučujeme výhodnou investiční nabídku prodeje 3 sousedících stavebních parcel, dle územního plánu pro výstavbu RD vesnické smíšené, s možností výstavby dvojdomků. Pozemky o výměře 781m2, 781m2 a 780m2.
Již jsou vybudovány ele.přípojky, pro každou parcelu jistič 3x25A, příprava pro veřejné osvětlení a částečné zpevněný povrch příjezdové komunikace, která bude dokončena po vybudování přípojek obecní kanalizace a vodovodu, vše na náklady obce.
Pozemky se nacházejí v rozvíjející se nové lokalitě v blízkosti města Vlašim-10 min.vozem s veškerou občanskou i dopravní vybaveností, nedaleko městyse Divišov s částečnou občanskou i dopravní vybaveností a s nájezdem na D1-vozem 40 min. centrum Václavské náměstí.
V místě se nachází obecní úřad a knihovna, dětské hřiště, sportovní areál a několik pohostinství, složení obyvatel většinou mladé rodiny s dětmi, které v této obci našli poklidné vesnické bydlení, přesto nedaleko od většího města Vlašim.
Díky vedení obce se zde vede velice společenský život s množstvím akcí jak pro rodiny s dětmi, tak pro ostatní obyvatele obce.
Pozemky se nacházejí v klidné okrajové části, jsou rovinaté, slunné s JZ orientací, obklopené přírodou.
Doporučujeme prohlídku, cena konečná včetně provize RK, právního i případného HYPO servisu na klíč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Reality 10

Nemovitost nabízí

 Reality 10
Reality 10
Telefon zobrazit telefon