Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

528 034 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

2 317 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 5401
Plocha celková 3 017 m²
Plocha zastavěná 3 017 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 3 017 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 3 017 m²

Popis nemovitosti

Nabízím ke koupi jedinečné stavební území v obci Zábludov, části města Letovice v okrese Blansko. Jedná se o spoluvlastnictví na souboru parcel, které leží v obcí vyznačeném stavebním území. Nabídka tak představuje zajímavou investiční příležitost.

Parcely jsou zapsány na listu vlastnictví 100 pod čísly 244/17, 244/14, 244/2 a 244/16 v katastrálním území Zábludov. Předmětem prodeje je zde 3 017 m2. Nyní všechny pozemky slouží jako orná půda. Sousedí a tvoří spolu jeden celek, který je dostupný z veřejné cesty.

V aktuálním územním plánu obce jsou zde navrhovány plochy smíšené obytné a tělovýchovy a sportu. Z prodávané výměry je zhruba 2 167 m2 plochy tělovýchovy a sportu na parcelách 244/14 a 244/17. Dále pak zhruba 617 m2 plochy bydlení na parcelách 244/16 a 244/17. Zbytek výměry je vyhrazen pro zbudování komunikace.

Na ploše tělovýchovy a sportu obec počítá s výstavbou hřiště. Plocha smíšená obytná je určena k polyfunkčnímu využití, převážně pro bydlení, dále např. pro občanské vybavení a podnikatelské aktivity.

Zábludov je neveliká obec, nachází se asi 2 km na západ od Letovic. Letovice jsou město v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, 21 km severně od Blanska, na soutoku Svitavy a Křetínky.

Pokud jste zaujati touto nabídkou a rádi byste získali další informace, neváhejte kontaktovat našeho zkušeného makléře. Pro účely komunikace jsou níže uvedeny jeho kontaktní údaje.

Příležitost jako je tato se neobjevuje často, proto neváhejte a zkontaktujte nás co nejdříve. Nezaujala vás tato konkrétní nabídka? Vyplňte nezávaznou poptávku na našich webových stránkách a budete pravidelně dostávat nové nabídky e-mailem

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Vencová
Veronika Vencová
zobrazit telefon