Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. David Foretek

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 981
Plocha pozemku 855 m²
Datum vložení před 16 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Obec Krumsín je situována cca 11 km západně od bývalého okresního města Prostějov a správou spadá do působnosti města Plumlov, od kterého je vzdálena cca 3 km. Lokalita v blízkosti žádané rekreační oblasti Plumlovské přehrady, velmi atraktivní též pro pěší turistiku a cyklistiku. Pozemek je situován v centrální zastavěné části obce.

Nabízíme jedinečnou příležitost, a to stavební pozemek se základovou deskou a vydaným stavebním povolením. Po koupi tedy ihned můžete pokračovat ve stavbě svého vysněného bydlení. Při rychlém jednání máte možnost si vybrat, který dům Vám lépe vyhovuje, protože v nabídce jsou domy dva. Domy jsou koncipovány jako řadové s dispozicí 4+kk s garáží, která je uvažována jako průjezdná na uzavřený dvůr. Podlahová plocha domu vč. garáže činí 142 m2. Pozemky obou domů jsou téměř totožné, a to 834 a 855 m2.

Na konci dvora se nachází hospodářská budova, která je v dobrém technickém stavu a byla ponechána pro další využití nových vlastníků. Hospodářkou stavbu je možné využít např. jako dílnu, letní kuchyni, saunu apod. Za hospodářskou budovou je ke každému domu k dispozici velká zahrada. Uzavřený dvůr i zahrada poskytují naprosté soukromí.

Na hranici pozemku jsou k napojení veškeré inženýrské sítě, vč. kanalizace.

Občanská vybavenost: V obci jsou základní složky obecní úřad, škola (1. stupeň) obchody, kostel, hospody, drobné živnostenské provozovny a fotbalové hřiště. Další složky infrastruktury jsou dostupné v Plumlově.

V ceně za každý dům je pozemek, projektová dokumentace, stavební povolení, základová deska.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon