Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 250 000 Kč

  • Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Aleš Zemek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

5 301 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 887 m²
Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 398720
Plocha pozemku 887 m²
Kanalizace Vlastní ČOV, Žumpa, septik
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 887 m²

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek pro váš dům či chalupu a chcete bydlet na na pomezí Národního parku České Švýcarsko a Lužických hor? Nabízíme Vám zastavitelný pozemek o výměře 887 m2, který se nachází ve východní části Krásné Lípy. Pozemek leží u odbočky z Varnsdorfské ulice do ulice Na Náspu.

Krásná Lípa je centrem Českého Švýcarska a leží v severovýchodní části okresu Děčín v Ústeckém kraj mezi Chřibskou a Rumburkem, rozložená v mírně zvlněné krajině Šluknovského výběžku v podhůří Lužických hor. Život města je dnes spojen s rozvojem cestovního ruchu v regionu Českosaského Švýcarska. Město je sídlem Správy Národního parku České Švýcarsko a jeho dominantou je barokní kostel sv. Máří Magdaleny z 18. stol. s monumentálním přístupovým schodištěm. Přímo z krásnolipského náměstí, jehož starou podobu nesetřely ani pozdější úpravy, vstupujete po kdysi slavných turistických stezkách mezi chalupy na Kamennou Horku nebo Sněžnou a dále do tichých bukových lesů. Odtud po zlomové linii lužického přesmyku sestoupíte do roklí Českého Švýcarska, do nekonečného světa skal, táhnoucích se až k Labi....

Nabízený pozemek leží podél Varnsdorfské ulice s vjezdem z ulice Na Náspu. Zastavitelný pozemek parc. č. St. 497 a parc. č. 719 o výměře 887 m2 je čtvercového tvaru a je z části rovinatý a částečně svažitý. Dle platného územního plánu je zastavitelný rodinným domem případně rekreačním objektem a jedná se o plochu "SO - plochy smíšené obytné" bez omezení CHKO. Je k dispozici tzv. předběžná informace o podmínkách využívání území. V letním období svítí na pozemek od cca 10:00 hod. slunce přes celý den až do západu.

Z inženýrských sítí již byla realizována elektrická přípojka přímo na hranici nabízeného pozemku (3x 25 A) a vodovodní přípojka (vodoměrná šachta na pozemku). Před plotem je k dispozici plynová přípojka. Odkanalizování odpadních vod bude řešeno vlastní ČOV se vsakem či jímkou podle požadavků dotčených orgánů. Povrchová kanalizace je na pozemku a byla provedena drenáž pod svahovou částí pozemku. Bylo vybudováno nové oplocení s pod-hrabovou deskou a vjezdovou bránou šíře 3m s vchodovou brankou. Stávajícím vlastníkem byla plánována stavba domku ALNUS s podkrovím od firmy CZECHPAN.CZ z Varnsdorfu.

Na pozemku byla postavena nová plechová a zateplená garáž, která nyní slouží jako sklad. Stavbě bylo přiděleno evidenční číslo.

Ve vzdálenosti několika stovek metrů od pozemku se nachází autobusové zastávky, kde staví spoje na Varnsdorf a Staré Křečany a rovněž je k dispozici vlakové spojení na Rumburk, Děčín, Českou Lípu atd. V Krásné Lípě se nachází nákupní možnosti i občanská vybavenost. Mimo jiné zde naleznete kulturní dům, muzeum Českého Švýcarska, Galerii Továrna, lokální pivovar, městskou knihovnu, sportovní areál Českého Švýcarska – tenisové kurty, beachvolejbalové a víceúčelové hřiště, minigolf, horolezeckou stěnu, dětské hřiště atd.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Aleš Zemek
Aleš Zemek
Telefon zobrazit telefon