Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • cena v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Zapletalová

Základní informace

ID nemovitosti 24K130PZ
Plocha pozemku 19 176 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout velmi atraktivní stavební pozemky o celkové výměře 19.176 m², ideální pro developerskou výstavbu. K dispozici je kompletní projektová dokumentace pro výstavbu 18 rodinných domů, což značně usnadňuje zahájení stavebního procesu. Pozemky jsou situovány v malebné části Lískovec, pod lesem, s přístupem po obecní cestě. Dle současného územního plánu se pozemky nacházejí v zóně SO.3 - plochy smíšené obytné vesnické, které jsou určeny převážně pro venkovské bydlení s podílem hospodářské složky a rodinnou rekreaci.
Lokalita Lískovec je součástí obce Koryčany a nabízí vynikající dostupnost k místním atrakcím. Za pouhou minutu jízdy autem se dostanete na koupaliště, a pozemky se nacházejí v blízkosti vstupního bodu do nejkrásnějších míst Chřibů. Po modré turistické značce se můžete vydat na rozhlednu Vlčák a dále až na nejvyšší vrchol Chřibů Brdo. V obci Koryčany naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, základní a mateřské školy, lékařské ordinace a sportovních zařízení. Okolí nabízí bohaté možnosti pro volnočasové aktivity, jako je cykloturistika, pěší turistika a rekreační rybaření v místních rybnících. Tato lokalita je ideálním místem pro klidné rodinné bydlení s výbornou dostupností do přírody a všech potřebných služeb.
.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Zapletalová
Michaela Zapletalová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Zapletalová
Michaela Zapletalová
Telefon zobrazit telefon