Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anna Macková

Základní informace

ID nemovitosti 919973
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 917 m²

Popis nemovitosti

Pozemek pro stavbu rodinného domu.
Celková výměra 917 m2 se skládá z čtyř pozemků. V současné době jsou pozemky na katastru vedeny jako orná půda. V územním plánu jsou zahrnuty do lokality Z2.
Jedná se novou lokalitu ploch pro smíšené obytné venkovské bydlení. Hlavní využití: bydlení v rodinných domech, včetně hospodářského zázemí, případně pro staveb pro rodinnou rekreaci, pozemky občanského vybavení a veřejných prostranství a dále pozemky související dopravní a technické infrastruktury. Podmíněné přípustné využití - řadové garáže.
Možné připojení na inženýrské sítě.
Maximální výška zástavby u navrhovaných rodinných domů - 2 nadzemní podlaží + podkroví. Koeficient zastavění u návrhových ploch - do 35 %.

Vizualizace pouze pro představu Vaše nového bydlení.

Ketkovice jsou malá obec v Jihomoravském kraji, západně od Brna a jihozápadně od Oslavan. Jedná se o malou obec, ale s bohatou historií. Ketkovice spadají do správního obvodu obce s rozšířenou působností Ivančice.
V obci se nachází mateřská školka a základní škola pro první stupeň. Dále obchod se smíšeným zbožím, hospoda, fotbalové hřiště.
Dopravní spojení z Brna je buď vlakem do Rapotic, kde navazuje autobus, nebo autobusem z Mendlova náměstí do Ketkovic s přestupem v Oslavanech.
Bližší informace u realitního makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anna Macková
Anna Macková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anna Macková
Anna Macková
Telefon zobrazit telefon