Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 500 000 Kč

  • 2 612 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 602 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Datum vložení 5. července 2024
Zdroje vody Studna vrtaná
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti 889034
Plocha pozemku 957 m²

Popis nemovitosti

Hledáte pozemek pro svůj nový domov? Už nemusíte, mám pro Vás pozemek v klidné obci Hříměždice, kde je stále krásná a čistá příroda. Tento stavební pozemek je ideálním místem pro ty, kteří hledají únik od městského shonu a chtějí si užívat klid a pohodu venkovského života třeba chytáním ryb u Vltavy, která je jen 200m od pozemku.

Hříměždice je malebná obec s přibližně 400 obyvateli, která se nacházející ve Středočeském kraji, přibližně 50km jižně od Prahy. První písemná zmínka o obci Hřiměždice je z roku 1325. Obec se pyšní nádhernými lesy a malebnými stezkami, které lákají k procházkám a cyklistickým výletům. Každoročně se zde koná populární Hříměždický festival, který přitahuje návštěvníky z širokého okolí. Navíc je zde výborné dopravní spojení do blízkých měst, což zajišťuje pohodlný a rychlý přístup ke všem službám, které potřebujete..

Nečekejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto úžasného stavebního pozemku v Hříměždicích.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Schuster
Martin Schuster
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Schuster
Martin Schuster
Telefon zobrazit telefon