Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kristýna Vitoušová

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 446
Plocha pozemku 4 462 m²
Datum vložení před měsícem
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek o výměře 4462 m² v klidné lokalitě v Dolní Suché u Chotyně. Jedná se o atraktivní místo, které nabízí blízkou dojezdovou vzdálenost do Liberce.

Pozemek je v katastru vedený jako orná půda a spadá do zastavitelného území – Bydlení venkovské. Hlavní využití tohoto typu jsou plochy určeny pro bydlení v rodinných domech venkovského charakteru se zahradami a dalším nezbytným zázemím (garáže, zahradní stavby). Další přípustné využití mohou být rekreační objekty (chalupy se zahradami, ...) a další. Jinými slovy je toto místo ideální nejen pro klidné bydlení, ale i pro případnou rekreaci a volnočasové aktivity.

Příjezd k pozemku je po zpevněné komunikaci.

Centrum města Hrádek nad Nisou je vzdálené necelých 6 km a nabízí veškerou občanskou vybavenost - školy, školky, poštu, restaurace, apod.

Parcela je v katastru vedená o celkové výměře 8922 m2, přičemž aktuálně probíhá komunikace se stavebním úřadem ohledně dělení pozemku na 2 parcely. Návrh geometrického plánu již k dispozici. K případnému dělení by došlo současně s prodejem pozemku.

Financování vám rádi zajistíme.

Pro více informací kontaktujte prosím makléřku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kristýna Vitoušová
Kristýna Vitoušová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kristýna Vitoušová
Kristýna Vitoušová
Telefon zobrazit telefon