Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 400 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Noska

14 419 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 399286
Plocha pozemku 1 621 m²
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 1 621 m²
Plocha celková 1 621 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 1 621 m2 v obci Hory, která se nachází v okrese Karlovy Vary, kraj Karlovarský, zhruba 7 km od Karlových Varů. Žije zde 439 obyvatel. https://www.obec-hory.cz/obec/o-obci/
Právě byl vypracován nový geometrický plán (viz. fotografie), kterým se parcela č.118 rozdělila na dvě parcely č. 118/3 (1120 m2) a 118/4 (1621 m2), která se nabízí k prodeji. Právě se řeší zápis těchto parcel do katastru nemovitostí. Pozemek je v územním plánu obce Hory veden jako území bydlení venkovského typu Bv, která je určena pro bydlení s odpovídajícím zázemím užitkových zahrad a s chovem drobného zvířectva. V této ploše je přípustné umísťovat rodinné bydlení s užitkovými zahradami a chovem drobného hospodářského zvířectva, maloobchod a veřejné stravování, nerušící řemeslnické provozy sloužící pro obsluhu tohoto území a zahradnictví. Výjimečně přípustné je umísťovat zařízení kulturní, sociální, zdravotnická a sportovní, čerpací stanice pohonných hmot a ubytování.
Přístup k pozemku je po asfaltové komunikaci. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek je momentálně využíván jako zahrada s ovocnými stromy a skleníkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo sjednání nezávazné schůzky. Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Noska
Jaroslav Noska
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Noska
Jaroslav Noska
Telefon zobrazit telefon