Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 500 000 Kč

  • 1 437 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaromír Žák

6 361 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 044 m²
Inženýrské sítě Plyn
Plocha celková 1 044 m²
ID nemovitosti 10157
Plocha pozemku 1 044 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek vhodný pro bydlení i rekreaci v malebné a klidné obci Horní Štěpánov, situované v krásné krajině okresu Prostějov. Pozemek o celkové ploše 1044m2 poskytuje ideální možnost pro výstavbu vašeho vysněného domova či rekreačního sídla. Díky své poloze je tento pozemek ideální volbou pro ty, kteří touží po klidném a příjemném životním prostředí.

Inženýrské sítě jsou k dispozici přímo na hranici pozemku. Díky svému rozloze a potenciálu nabízí tento pozemek neomezené možnosti pro vlastní realizaci vašich plánů a přání. Můžete si zde vybudovat moderní rodinný dům, útulnou chalupu nebo prostor pro relaxaci a odpočinek od každodenního shonu.

Horní Štěpánov je obcí s bohatou historií a malebným okolím, které láká k procházkám a výletům do přírody. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným životním stylem. Rozlehlý pozemek nabízí dostatek prostoru pro zahradu, terasu či bazén, kde si můžete užívat relaxaci a odpočinek.

Tato unikátní nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro své bydlení či rekreaci. Staňte se součástí této malebné obce a začněte si budovat své vysněné bydlení v jednom z nejkrásnějších koutů Prostějovska. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaromír Žák
Jaromír Žák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaromír Žák
Jaromír Žák
Telefon zobrazit telefon