Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

25 000 000 Kč

  • 2 144 Kč za m²
  • cena včetně právního servisu a provize RK + zástava a vklad na katastr
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ingrid Tacinová

106 024 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 202413908
Plocha pozemku 11 661 m²
Datum vložení před měsícem
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka developerského projektu v Horní Lhotě u Ostravy

Investujte do lukrativního projektu v jedné z nejžádanějších lokalit v blízkosti Ostravy v Horní Lhotě, jen kousek od oblíbeného Ski-areálu Vaňkův kopec. Tato oblast je známá nejen svými skvělými podmínkami pro zimní sporty, ale především jako ideální místo pro klidné a kvalitní bydlení. S nádhernými výhledy na okolní krajinu, která se pyšní nedotčenou přírodou, se jedná o unikátní příležitost.

K prodeji nabízíme soubor stavebních pozemků určených pro výstavbu 11 rodinných domů. Velikost jednotlivých pozemků se pohybuje od 811 m do 1084 m, což umožňuje variabilní možnosti pro budoucí výstavbu.

Součástí prodeje je i stavební povolení na kompletní inženýrské sítě a dopravní infrastrukturu, což zajišťuje rychlý a hladký průběh realizace celého projektu. Lokalita Horní Lhota těží ze své vynikající dostupnosti nachází se jen několik minut jízdy od Ostravy i Opavy, což činí tento projekt mimořádně atraktivním pro investory i budoucí obyvatele.

Tento projekt je ideální příležitostí pro investory, kteří hledají možnost bezpečně a efektivně zhodnotit své finance. Po dokončení inženýrské infrastruktury a rozdělení pozemků na jednotlivé parcely může být tento projekt velmi výnosný.

Pro podporu prodeje a marketingu byly pro tento projekt zpracovány profesionální webové stránky a marketingové materiály, které zajistí vysokou viditelnost a osloví cílovou skupinu zájemců.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s Vámi setkám přímo na místě, kde Vám osobně představím všechny detaily tohoto projektu a zodpovím Vaše dotazy. Těším se na spolupráci!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ingrid Tacinová
Ingrid Tacinová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ingrid Tacinová
Ingrid Tacinová
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit