Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 700 000 Kč

  • 3 040 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Iveta Billová

15 692 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 2024-09-02
Plocha celková 1 217 m²
Elektřina 230 V
Příjezdy Nezpevněný
Datum vložení před 14 dny
Plocha pozemku 1 217 m²
Zdroje vody Studna vrtaná
Vytápění podrobnosti Uhlí
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Realitní kancelář REBELLION nabízí stavební pozemek s rybníkem a sadem a 2 rekr. stavbami v Krapicích u Františkových Lázní na prodej.
Jedná se o stavební pozemek, který dle ÚP Fr. Lázně spadá do kategorie SV Plochy smíšené obytné – venkovské. Tyto plochy jsou určeny především pro bydlení, občanské vybavení, pro zařízení zemědělské výroby, skladů, drobné výroby a služeb. Lze zde stavět rodinné domy se zahradami a s drobnými zařízeními vedlejší zemědělské výroby, doplňkové stavby pro chov domácího zvířectva u obytných domů atd. Na pozemek se lze dostat z veřejně dostupné cesty, která patří Městu Františkovy Lázně. Na pozemku je zavedena elektřina(pomník), studna na užitnou vodu, ale v současné době se do Krapic buduje veřejný vodovod, na který se bude moct pozemek připojit. Na pozemku se nyní nachází dvě stavby, využívané jako obytná chata o výměře 16m². Druhá tzv. „švédská stavba“ s pergolou a venkovním krbem je využívána k pořádání soukromých párty. Je zde bar s kompletním vybavením, včetně stolů, židlí a lavic. Vytápění kamny na tuhá paliva. Je zde i vybudované WC. Na ostatním pozemku současný majitel chová slepice, dále je zde ovocný sad a přírodní rybník.
Celková výměra pozemku činí 1217m² z toho zastavěná plocha 16m² jiná stavba a 46m² jiná stavba.
Do centra Františkových Lázní cca 10 minut autem. Zdarma Vám zajistíme financování při koupi nemovitostí s komplexními službami a nejvýhodnější úrokovou sazbou! Pro více informací a prohlídku volejte na tel. 602961353.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Iveta Billová
Iveta Billová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Iveta Billová
Iveta Billová
Telefon zobrazit telefon