Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 654 550 Kč

  • 1 530 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Polák

11 258 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
ID nemovitosti 102483-15
Plocha celková 1 735 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 13 dny
Plocha pozemku 1 735 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Stavební pozemek 1735m2, Drásov u Příbrami
(20min Praha – Zbraslav, 35min metro, MHD 4min Příbram).

Zde nejde o dražbu. Nemovitost lze získat bez aukce, s podpisem Rezervační smlouvy, případně v Anglické aukci, která je pro účastníky zcela bez poplatků. Nyní vyvolávací cena: 1530Kč/m2 !
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem! Právní servis zajištěn.

DŮVOD PRODEJE – majitel se rozhodl, z finančních a investičních důvodů své firmy a změně rodinné situace, nestavět RD a pozemek se rozhodl prodat. Přitom i nemálo už investoval pro zařízení a natažení všech sítí přímo na pozemek (odpad, voda, elektřina).

UMÍSTĚNÍ RD – Pozemek se dá vhodně využít, jako to mají sousedé, tudíž umístit RD v hořejší části pozemku, jak jsou připraveny k napojení RD už sítě a nechat si volnou celou jižní část (orientace pozemku jih). Tímto způsobem bude zahrada a terasa odhlučněna a umístěna na jižní straně, což zajistí klidné a příjemné prostředí. Sousedé, kterých lze se dotázat, mají svůj dům takto umístěný, opačně od nedaleké silnice a pochvalují si, že v RD pokojích směr jih, západ, východ a na zahradě, na terase mají naprostý klid a soukromí, které jim toto uspořádání poskytuje. Samozřejmě pořízení lepšího plotu a například živého plotu, Vám též umožní lepší soukromí a klid. Sousedi jsou velice vstřícní a lze se u nich na bydlení i informovat.

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ – pozemek 1735m2, parc.č. 359/33, LV 486, KU Drásov u Příbrami, (viz.příloha Územního plánu) je rovinatý a orientován přímo na jih. Voda, elektřina, kanalizace napojeny a vytaženy až na pozemek. Stačí jen napojit RD. U vody proběhla už tlaková zkouška a majitel má smlouvu s 1SVČ (vodaři) pro odběr vody. Plynová přípojka vzdálena cca 50m. Veškeré podklady, povolení schválené, tlaková zkouška a jiné dokumenty, máme k dispozici. Můžeme zaslat na email.

VJEZD – vjezd byl geodetem zaměřen na 4 m, je tedy o 0,5m širší, než bylo požadováno st. úřadem. Pozemek je zcela bezproblémový a po schválení vašeho projektu, můžete hned začít stavět. (Je zde domluveno zpevnění cesty např. zámková dlažba – pro vícero informací nám zavolejte).

VÝHODA – Díky D4, lze očekávat příjemnou a rychlou dopravu jak na Prahu, tak zanedlouho i opačným směrem, ale zároveň i nárůst cen nemovitostí v těchto lokalitách. Klíčovou výhodou je nedaleko nájezd na čtyř pruhovou dálnici D4 na Prahu a přitom, díky poloze vzdálenému nájezdu cca 1km a poloze pozemku, zde není slyšet žádný hluk z projíždějících aut z této tepny D4. Směr Praha - Zbraslav - 20minut, metro “A,B,C“ cca - 35 minut. Městský autobus (MHD) jezdí každých 10 minut, což za 50 minut jste v Praze (Smíchovské nádraží). Příbram 6km, 4 minuty. Nyní se na D4 dokončují úseky opačným směrem, vedoucí k německým hranicím přes Mirotice, směr Strakonice. Dokončení má být do konce tohoto r. 2024.

PRODEJ - Přejete si nemovitost koupit bez aukce? Zavolejte nám! U Anglické aukce jde o běžný prodej formou elektronické aukce. Registrace, účast v aukci, vše bez poplatků. Dražby neprovozujeme a tudíž nemovitosti u nás, nejsou zatíženy žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva, které by bránily převodu na nového vlastníka. Nemovitost v aukci je přímo od majitele. Poznámka: Aukce, které při Covidu realizovaly realitní společnosti, neprovozujeme! Uveřejněná nabídka je cenou vyvolávací.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Polák
Jaroslav Polák
Telefon zobrazit telefon