Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 790 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Kalich

7 591 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 1117
Plocha pozemku 1 091 m²
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 1 091 m²
Plocha celková 1 091 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme stavební pozemek v obci Dobratice o celkové výměře cca 1091 m2. Nemovitost se nachází v klidné části obce s dostupností po asfaltové komunikaci ve vlastnictví České republiky. Soubor pozemků o celkové ploše 1741 m2 je plánováno rozdělit na dva samostatné pozemky o přibližné výměře 650 m2 a 1091 m2, kdy pozemky lze zakoupit také jako celek. Elektřina a přípojka na obecní vodovod se nachází na pozemcích. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

V dojezdové vzdálenosti do 15 min. od obce Dobratice se nachází město Frýdek-Místek, stejně tak na druhou stranu se dostanete do Českého Těšína a Třince. V obci je veškerá občanská vybavenost jako škola, mateřská školka a lékař či obchod s potravinami. Veškerou ostatní občanskou vybavenost najdete v blízkých městech.

Zaujala Vás tato nemovitost? Financování Vám zdarma vyřídí náš hypoteční specialista s dlouholetou praxí v oboru, za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Pro domluvu osobní prohlídky nemovitosti, nás kontaktujte, těšíme se na Vás. Nabízíme vám také možnost online prohlídky prostřednictvím videohovoru, nemovitost si tak můžete prohlédnout z pohodlí svého domova.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Kalich
Jiří Kalich
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Kalich
Jiří Kalich
Telefon zobrazit telefon