Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 700 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Roman Macoun

11 451 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 854 m²
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
ID nemovitosti 23007
Plocha celková 854 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek na okraji malé obce Ctiměřice cca. 9 km od Mladé Boleslavi. Pozemek je mírně svažitý k silnici na Mladou Boleslav, jde o předposlední pozemek v obci. Stavební úřad je v nedalekých Dobrovicích (cca. 2,5 km). Územním plánem je pozemek určen ke stavbě samostatného RD. Rodinné domky přizpůsobit výškově okolní zástavbě, tj. 1–2 podlaží s podkrovím, se sedlovou střechou nad obdélníkovým půdorysem objektu. Nové objekty, dostavby proluk, či přestavby objektů nebo nástavby musí měřítkem a charakterem respektovat vazby a charakter zástavby v lokalitě obvyklé. Určujícím typem zástavby jsou rovněž rodinné domky bez spojení s hospodářskými budovami. Tento typ zahrnuje především současnou zástavbu tzv. příměstského typu.
V komunikaci na straně pozemku je vedena voda, a elektřina, obec má pouze povrchovou kanalizaci a plyn není zaveden. Pozemek je bez porostů. Pozemek je celý prosluněn. Nedaleko se rozkládá Přírodní park Chlum, zámek Vinařice či Dobrovice. Občanská vybavenost je v nedalekých Dobrovicích nebo pak v Mladé Boleslavi. BUS 499 Mladá Boleslav -Nymburk. V okolí je dostatek cyklistických tras.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Roman Macoun
Roman Macoun
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Roman Macoun
Roman Macoun
Telefon zobrazit telefon