Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 950 800 Kč

  • 1 700 Kč za m²
  • Při vážném zájmu můžeme o ceně jednat.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Centrum Realitní kancelář

16 755 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice
Příjezdy Zpevněný, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 2153814405
Plocha pozemku 2 324 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Datum vložení před měsícem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji neobvyklý a krásný pozemek v Dobronicích u Chýnova, který je vhodný jak pro rekreaci tak i pro trvalé bydlení. Pozemek vznikl novým zaměřením a oddělením od původní rozlehlé zahrady. Jeho výměra činí 2.324m2. Příjezd a vstup na pozemek je vyznačen na přiloženém plánku. Kousek příjezdové cesty vede přes malý potůček cca šířka 50cm, kde je nyní pouze pěší lávka a bude ji nutné zpevnit pro přejezd automobilu a vznikne tak malý soukromý můstek. Pozemek je velmi romantický, členitý a v klidové zóně pro bydlení či odpočinek. Vedle pozemku vede elektrický proud, bude tedy nutné požádat E.on o vybudování vlastní nové přípojky, dále vodovod zajistí vlastní studna a odpad je v obci zatím řešen septikem na vyvážení a trativodem. V roce 2027 obec přislíbila vybudovat obecní kanalizaci.
Tento jedinečný pozemek, kde můžete z okna hledět na svůj rybník s vlastním pramenem, je opravdu atraktivní nemovitostí a my vám doporučujeme prohlídku na místě, abyste si mohli sami vizualizovat, že je zde možné postavit rodinný dům, chatu, více chatek na pronájem, chovat ovečky, kozy atd..
Vzdálenost z obce Dobronice u Chýnova do Tábora je cca 10km, do Chýnova 5km. V obci se nachází železniční zastávka na trase Tábor-Horní Cerekev.
Při vážném zájmu můžeme o ceně jednat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Centrum Realitní kancelář
Centrum Realitní kancelář
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Centrum Realitní kancelář
Centrum Realitní kancelář
Telefon zobrazit telefon