Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 250 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Rostislav Borovička

13 783 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 223434
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení 14. července 2024
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Plocha pozemku 1 090 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě rovinatého pozemku o celkové rozloze 1090 m2 v malebné a klidné obci Cerhenice, okr. Kolín. Pozemek je posledním v řadě domů v ulici a dle územního plánu obce je určen pro výstavbu rodinného domu. Má kompletní dopravní i technickou infrastrukturu a je připraven k zástavbě. Voda, elektřina, plyn a kanalizace v okruhu 1-10 m od hranice pozemku. Maximální povolená zastavěná plocha domu činí 215 m2, což vám poskytuje dostatek prostoru pro vaše plány. Všechny základní služby potřebné ke kvalitnímu bydlení jsou v dosahu.

Občanská vybavenost
Městys Cerhenice nabízí zdravotní středisko s lékařem pro dospělé i děti, dva obchody se smíšeným zbožím, místní vyhlášené řeznictví, restauraci a v letních měsících se můžete osvěžit třeba i zmrzlinou.

Školy a vzdělání
To je předností pro rodiny s dětmi, neboť V Cerhenicích najdete nejen mateřskou školu a základní školu s oběma stupni, ale také základní uměleckou školu, která je skvělým místem pro rozvoj uměleckých dovedností u dětí. Zde se mladí talenti věnují hudbě, výtvarnému umění, tanci a dokonce i herectví.

Sport, kultura a volný čas
Na dětském hřišti se vaši nejmenší mohou vyřádit na prolézačkách, houpačkách a skluzavkách. Je to ideální místo pro jejich hravou fantazii. Fotbalové hřiště, o které se městys příkladně stará, nabízí sportovní radovánky pro všechny věkové kategorie. A pokud máte rádi ještě více aktivní způsob života, tak na workoutovém hřišti si můžete procvičit svou sílu a vytrvalost. Městys Cerhenice, Divadelní spolek CRHA Cerhenice a místní podnikatelé pořádají během roku různé kulturní akce a představení jak pro děti, tak pro dospělé.

Velkým benefitem je lokalita, který vás zaujme svým klidem, bohatou historií a možností spousty nádherných výhletů, z nespočtu možností jmenujme alespoň Zámek Radim, nebo Naučnou stezku v Dobřichově.

Cerhenice jsou malebný městys ležící asi 11 km severozápadně od Kolína. Okolní krajinu tvoří pole, lesy a louky - ideální místo pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň s veškerou vybaveností a dobrou dostupností. - blízkosti najdete autobusovou zastávku i vlakové nádraží a pokud hledáte rozšířené možnosti, lázeňské město Poděbrady a Kolín jsou pouhých 5-10 minut jízdy autem.

Strategická je i vzdálenost do Prahy - vlakem, autobusem či autem na D11 jste v hlavním městě co by dup. 

V Cerhenicích si budete užívat okolní přírodu a současně využívat výhod moderního bydlení. Nechte se okouzlit okolní krásou a investujte do své budoucnosti!
 
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné detaily a zodpovíme vaše dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Rostislav Borovička
Rostislav Borovička
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Rostislav Borovička
Rostislav Borovička
Telefon zobrazit telefon