Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

631 000 Kč

  • 495 Kč za m²
  • Po slevě.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Linhart

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Plocha celková 1 276 m²
ID nemovitosti 1258
Plocha pozemku 1 276 m²
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 1 276 m²

Popis nemovitosti

Hledáte vhodný pozemek ke stavbě nemovitosti k bydlení v obci Bušín? Případně pozemek v souladu s územním plánem obce ke stavbě rodinného domu nebo stavby k rekreačnímu využití jen jako investici do budoucna? Pokud ano, tak věnujte pozornost této nabídce. Předmětný rovinatý pozemek je zajímavý jak jeho cenou a větší rozlohou k účelu využití, ale i třeba jeho přístupem z veřejné komunikace I. třídy nebo přes přilehlou komunikaci místní. Z hlediska případného rizika povodně se dle veřejné povodňové mapy pozemek nachází ve 2. zóně s nízkým rizikem výskytu povodně/záplavy. Z hlediska inženýrských sítí vedení NN je na hranici pozemku, zdroj vody vrtanou studnou a svedení splaškových vod do vlastní jímky je potřeba vybudovat. V blízkosti pozemku dle zákresu v územním plánu se nachází vedení optického kabelu.
Předností obce Bušín je nejenom její téměř úplná občanská vybavenost, ale také její okolní známá a veřejností vyhledávaná střediska k rekreačnímu využití. Z těch největších za zmínku stojí například do 15-ti minut dojezdové vzdálenosti Horský resort Buková Hora s Trialparkem Bukovka se sjezdovkami k lyžování nebo v létě pro vyznavače jízdy na horských kolech, do 30-ti minut vzdálený Skiareál Dolní Morava se zajímavostmi "Stezky v oblacích", bobové dráhy nebo nejdelšího visutého mostu na světě Sky Bridge 721, případně do 40-ti minut dojezdu na Vodní nádrž Pastviny.
Zájemcům o informace k prodávanému pozemku nebo k pomoci s financováním jeho koupě s využitím úvěru doporučujeme kontaktovat makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Linhart
Pavel Linhart
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Linhart
Pavel Linhart
zobrazit telefon